Chord Gitar Abiel Jatnika – Kapalang Nyaah

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em -D C B -B Em  
        C -Bm Am B..-D Em..
        B..C..Am-F#m-D#m-C-B -D Em..

      Em
teu wasa kedah ngantosan
              Am
kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
   B
hoyong patarema dina soca 
       Em
sanaos sakiceup..

Int. C..Em..

      Em
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Am
da bongan kapalang nyaah..
   B
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Em
simpe..

Reff :
 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                    Am
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        C
 nu sakitu anteungna.. 
          Em
 ngogo teuteupan..

 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                  Am
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          B
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Em
 nalangsa..

         B
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Em
 duh.. gening ku tega..

Musik : G Am C Em
        Em C Am B
        C..Em..C B -D Em..

      Em
ieu hate.. teu puguh rasa..
                   Am
da bongan kapalang nyaah..
   B
mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen
Em
simpe..

Reff :
 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                    Am
 ngebatkeun lamunan anjeun..
        C
 nu sakitu anteungna.. 
          Em
 ngogo teuteupan..

 Em       E
 sok.. hoyong.. 
                  Am
 nyieuhkeun ieu kakangeun..
          B
 tapi karasa asa leuwih kasiksa 
    Em
 nalangsa..

         B
 mun tea mah anjeun rek ngagoda..
         Em
 duh.. gening ku tega..
Lihat Semua :
  • Chord Abiel Jatnika