Chord Gitar Aftershine – Mending Golek Timbang Balen

Transpose : Autoscroll :
Intro : Am G F E..

C
bingung atiku..
                 G
kepiye carane mempertahankanmu..
      Am
nggrantese uripku..
      F               G
opo wae tok anggep kleru..

C
tangise ati..
                    G
mikir kowe kok tego malah nglarani..
 Am
aku sing gemati..
        F              G
cintaku kau tinggal pergi..

     F         G
sak iki kowe teko..
         Em            Dm
marang kulo ngemis tresno..
          Dm  G           C
timbang loro.. kowe tak culno..

Reff :
           F             G
 mending golek timbang balen
       Em          Am
 loro ati rung kelalen
          Dm
 senajan iseh sayang
   G             C
 kowe tak anggep ilang..

         F           G
 Gusti niku mboten sare
       Em         Am
 kowe ojo nyepelekne..
         Dm
 karma teko..
          G        C
 monggo rasake larane..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C G

C
bingung atiku..
                 G
kepiye carane mempertahankanmu..
      Am
nggrantese uripku..
      F               G
opo wae tok anggep kleru..

C
tangise ati..
                    G
mikir kowe kok tego malah nglarani..
 Am
aku sing gemati..
        F              G
cintaku kau tinggal pergi..

     F         G
sak iki kowe teko..
         Em            Dm
marang kulo ngemis tresno..
          Dm  G           C
timbang loro.. kowe tak culno..

Reff :
           F             G
 mending golek timbang balen
       Em          Am
 loro ati rung kelalen
          Dm
 senajan iseh sayang
   G             C
 kowe tak anggep ilang..

         F           G
 Gusti niku mboten sare
       Em         Am
 kowe ojo nyepelekne..
         Dm
 karma teko..
          G         C
 monggo rasakne larane.. ho uwoo..

           F             G
 mending golek timbang balen
       Em          Am
 loro ati rung kelalen
          Dm
 senajan iseh sayang
   G             C
 kowe tak anggep ilang..

         F           G
 Gusti niku mboten sare
       Em         Am
 kowe ojo nyepelekne..
         Dm
 karma teko..
          G         C
 monggo rasakno larane..
         Dm
 karma teko..
          G         C
 monggo rasakno larane..
         Dm           C
 karma teko.. oohoo.. hu uu..
                  F    G      Am
 monggo rasakno larane.. a aaaa..
Lihat Semua :
  • Chord Aftershine