Chord Gitar Anggun Pramudita feat. Ader Negro – Ngapurane Aku

Transpose : Autoscroll :
Intro : Am Dm Em Am F E..

Am
wis cukup semene
 G
angen kekarepanku
F             E
ngarepke.. sliramu..
Dm
nalikane semono
Am
kowe tau ngucap
       F
ngucap setyo
      G         Am  E
setyo kang sulistyo..

Am
trenyuh ati iki
  G
tumetes eluh ning pipi
 F
eling rikolo semono
   E
janjimu ora ngeliyo..
Dm
aku nganti ora
     Am
nyongko lan ra ngiro
      F          G         Am
yen saiki kowe duweke wong liyo..

Int. Am G Dm Am
     Dm Am F E Am..

Reff :
 G                   C
 aduh kangmas ngapuranen aku..
         Dm          E         Am
 wis ngliyakke setyo sing tak ucapke..
 G                 C
 kasunyatane iki dadi pepestiku
        E                  Am     E
 mugo kangmas enggal entuk gantiku..

Am
trenyuh ati iki
  G
tumetes eluh ning pipi
 F
ileng rikolo semono
   E
janjimu ora ngeliyo..
Dm
aku nganti ora
     Am
nyongko lan ra ngiro
      F          G         Am
yen saiki kowe duweke wong liyo..

Int. Am G Dm Am
     Dm Am F E Am..

Reff :
 G                   C
 aduh kangmas ngapuranen aku..
         Dm          E         Am
 wis ngliyakke setyo sing tak ucapke..
 G                 C
 kasunyatane iki dadi pepestiku
        E                  Am     E
 mugo kangmas enggal entuk gantiku..

 G                   C
 aduh kangmas ngapuranen aku..
         Dm          E         Am
 wis ngliyakke setyo sing tak ucapke..
 G                 C
 kasunyatane iki dadi pepestiku
        E                  Am     E
 mugo kangmas enggal entuk gantiku..
        E                    Am
 mugo kangmas enggal entuk.. gantiku..