Chord Gitar Anggun Pramudita – Nono Liyo

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em..C..Am..Em..
        Em..C..Am..B..

      Em
ngelempoh rasane ati..
D
ulie nggoleti..
C
nong endi saiki..
     Em        B
riko nong endi..

Em
bingung ngelayong..
     D
ngelamun wis dadi siji..
C
ono tah dalan..
       Em
ketemu ring dino mburi..

Int. C D Em..

G
padahal ning ati..
     D
riko kembang hang sun pujo..
  Am
nono liyo..
           Em       D
wong sak liyan riko..

Em
padahal ning ati..
     D
riko kembang hang sun nduweni..
  Am
nono liyo..
     B
wong hang sun welasi..

Reff :
      Em
 opo iki hang aran welas..
      C
 opo iki hang aran seneng..
     Am
 tibane mong nggawe..
            Em     B
 pikir sing karuan..

       Em
 opo welas gudu gedigi..
       C
 opo seneng ngorbano ati..
   Am          D         Em
 serang kepingine urip dadi siji..

Musik : Em..C..Am D Em B
        Em..C..Am D Em B

      Em
ngelempoh rasane ati..
D
ulie nggoleti..
C
nong endi saiki..
     Em        B
riko nong endi..

Em
bingung ngelayong..
     D
ngelamun wis dadi siji..
C
ono tah dalan..
       Em
ketemu ring dino mburi..

Int. C D Em..

G
padahal ning ati..
     D
riko kembang hang sun pujo..
  Am
nono liyo..
           Em       D
wong sak liyan riko..

Em
padahal ning ati..
        D
riko kembang hang sun nduweni..
  Am
nono liyo..
     B
wong hang sun welasi..

Reff :
      Em
 opo iki hang aran welas..
      C
 opo iki hang aran seneng..
     Am
 tibane mong nggawe..
            Em     B
 pikir sing karuan..

       Em
 opo welas gudu gedigi..
       C
 opo seneng ngorbano ati..
   Am          D         Em      B
 serang kepingine urip dadi siji..

      Em
 opo iki hang aran welas..
      C
 opo iki hang aran seneng..
     Am
 tibane mong nggawe..
            Em     B
 pikir sing karuan..

       Em
 opo welas gudu gedigi..
       C
 opo seneng ngorbano ati..
   Am          D         Em
 serang kepingine urip dadi siji..

Outro : C D Em..