Chord Gitar Arya Galih – Lintang Cilik

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em D C..
        Em D C D..

G                    D
gatekno aku sethitik wae..
C         D         G
rungokno aku sedelo wae..
 Am          D       Bm             Em
aku pengen dadi wong seng mbok karepke..
           Am                      D
nanging nyatane loro seng tak rasakke..

 G                          D
aku ra mung konco ngentekne wektu..
 C           D         G
aku ora mung konco sepimu..
 Am               D
opo meneh mbok bandingne..
Bm       Em          Am  D
karo liyane.. aku ra kuat..
                      G    B
mergo aku mung wong sepele..

Reff :
    Em                     Bm
 lintang cilik rungokno sworoku..
            C      D           G  B
 petenging ndalu delikno tangisku..
     Em                Bm
 aku ra kuat nututi playumu..
       Am           D              G
 sepurane.. urung koyo seng mbok karepke..

Int. : Am D G Em Am D
       Em    Bm  C A D 
       hoo.. hoo..   ooh..

 G                          D
aku ra mung konco ngentekne wektu..
 C           D         G
aku ora mung konco sepimu..
 Am               D
opo meneh mbok bandingne..
Bm       Em          Am  D
karo liyane.. aku ra kuat..
                      G    B
mergo aku mung wong sepele..

Reff :
    Em                     Bm
 lintang cilik rungokno sworoku..
            C      D           G  B
 petenging ndalu delikno tangisku..
     Em                Bm
 aku ra kuat nututi playumu..
       Am           D              G     B
 sepurane.. urung koyo seng mbok karepke..

    Em                     Bm
 lintang cilik rungokno sworoku..
            C      D           G  B
 petenging ndalu delikno tangisku..
     Em                Bm
 aku ra kuat nututi playumu..
       Am           D              G     E
 sepurane.. urung koyo seng mbok karepke..
          Am          D
 yen kowe salah pilih..
                       D# F G
 aku tak sing pilih ngalih..
Lihat Semua :
  • Chord Arya Galih