Chord Gitar Arya Galih – Mentolo

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em Bm C G
        Am D G..

G                Bm
ra ngiro ati sih ra ngiro
       C       D            G
tuluse ati iki mbok wales cidro..
Am    D            Bm   Em
urung nyono yen atimu tego
         Am          D         G  D
tak kira tombo jebul nambahi loro..

    G               Bm
yen wes wegah kui becike ngomongo
    C          D               G
ojo njur tanpo pamit ninggal lungo..
  Am     D          Bm Em
kowe iso mesem karo liane
        Am        C                 D
tanpo mikir atiku seng mbok tinggal dewe..

Reff :
     Em               Bm
 jan jane neng ndi to atimu..
    C         D           G
 sakpenakmu kowe nglarani aku..
 Bm                   Em
 salah opo to aku nganti mbok sio-sio
     C              D      G
 aku durung percoyo.. kowe mentolo..

Musik : Em      Bm C      D
         haaa ooo.. haa aaaa oo..

Reff :
 Bm                   Em            -D
 salah opo to aku nganti mbok sio-sio
     C              D      G       D
 aku durung percoyo.. kowe mentolo..

    G               Bm
yen wes wegah kui becike ngomongo
    C          D               G
ojo njur tanpo pamit ninggal lungo..
  Am     D          Bm Em
kowe iso mesem karo liane
        Am        C                 D
tanpo mikir atiku seng mbok tinggal dewe..

Reff :
     Em               Bm
 jan jane neng ndi to atimu..
    C         D           G
 sakpenakmu kowe nglarani aku..
 Bm                   Em
 salah opo to aku nganti mbok sio-sio
     C              D      G       B
 aku durung percoyo.. kowe mentolo..

     Em               Bm
 jan jane neng ndi to atimu..
    C         D           G
 sakpenakmu kowe nglarani aku..
 Bm                   Em
 salah opo to aku nganti mbok sio-sio
     C              D      G
 aku durung percoyo.. kowe mentolo..

Outro : C D G..
Lihat Semua :
  • Chord Arya Galih