Chord Gitar Arya Galih – Sotya (ft. Dru Wendra Wedatama)

Transpose : Autoscroll :
Intro : C Em Dm G

G               Em
 iki tulising kidungku
       F       G        C
kanggo siro hapsarining kalbu
C                 Em
 eseme kang manis madu
       F          G          C
dasar ayu parasmu kang tanpo layu..

Em         Am
 nimas.. sesotyaning ati
   F       G         C
yo mung ndiko kang sawiji
Em           Am
 langit bumi kang hanyekseni
      F            G       C
nalikane ngucap janji ono lathi..

Reff :
           C         F
 yo mung siji.. sesotyaku
     Fm           G          C
 memanikku.. mung nimas wong ayu
      C              F
 panyuwunku.. mugo siro
     Fm            G         C   C-G/B
 ora lali.. marang janji setyamu..

 Am           Em
  nanging.. kabeh kuwi muspro
 F             G        C      C-G/B
 eling kalamun pupusing tresno
 Am                Em
  wes tak cobo nglalekke sliramu
         F             G        C
 nanging tak lali lali tan biso lali..

Musik : C Em Dm G

G               Em
 iki tulising kidungku
       F       G        C
kanggo siro hapsarining kalbu
C                 Em
 eseme kang manis madu
       F          G          C
dasar ayu parasmu kang tanpo layu..

Em         Am
 nimas.. sesotyaning ati
   F       G         C
yo mung ndiko kang sawiji
Em           Am
 langit bumi kang hanyekseni
      F            G       C
nalikane ngucap janji ono lathi..

Reff :
           C         F
 yo mung siji.. sesotyaku
     Fm           G          C
 memanikku.. mung nimas wong ayu
      C              F
 panyuwunku.. mugo siro
     Fm            G         C   C-G/B
 ora lali.. marang janji setyamu..

 Am           Em
  nanging.. kabeh kuwi muspro
 F             G        C      C-G/B
 eling kalamun pupusing tresno
 Am                Em
  wes tak cobo nglalekke sliramu
         F             G        C   G
 nanging tak lali lali tan biso lali..

           C         F
 yo mung siji.. sesotyaku
     Fm           G          C
 memanikku.. mung nimas wong ayu
      C              F
 panyuwunku.. mugo siro
     Fm            G         C   C-G/B
 ora lali.. marang janji setyamu..

 Am           Em
  nanging.. kabeh kuwi muspro
 F             G        C      C-G/B
 eling kalamun pupusing tresno
 Am                Em
  wes tak cobo nglalekke sliramu
         F             G            C
 nanging tak lali lali tan biso.. lali..