Chord Gitar Daeren Okta – Nerimo

Transpose : Autoscroll :
Intro : C D Bm Em
        Am D G..

  G                      C
tegone kowe medot tresno iki
     Am            D
sing wes suwe dilakoni
  Bm                Em
tegone kowe nggolek ganti
        C              D
tanpo mikir piye atiku iki..

  G                   C
dodoku rasane diremes-remes
          Am              D
nyawang kowe batinku dadi ngenes
       Bm
kowe tego ngloro ati
       Em
kowe tego medot janji
        C              D
padahal cintaku neng kowe
       G
sampek mati..

Reff :
   C                 D
 kowe.. tego ngloro ati
            Bm                   Em
 mergo wong liyo sing tas mbok kenali
       Am                D
 opo kowe lali karo janjimu
                   G
 sing mbiyen mbok ucapne neng aku..

  C                    D
 aku.. kudu ikhlas nerimo
        Bm                   Em
 mergo iki dalan teko sing Kuoso
  Am             D
 aku mek kur iso ndongo
             G
 lan sabar nerimo..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        G..

   G                  C
dodoku rasane diremes-remes
          Am              D
nyawang kowe batinku dadi ngenes
       Bm
kowe tego ngloro ati
       Em
kowe tego medot janji
        C              D
padahal cintaku neng kowe
       G
sampek mati..

Reff :
   C                 D
 kowe.. tego ngloro ati
            Bm                   Em
 mergo wong liyo sing tas mbok kenali
       Am                D
 opo kowe lali karo janjimu
                   G
 sing mbiyen mbok ucapne neng aku..

  C                    D
 aku.. kudu ikhlas nerimo
        Bm                   Em
 mergo iki dalan teko sing Kuoso
  Am             D
 aku mek kur iso ndongo
             G
 lan sabar nerimo..

Outro : G..
        C D Bm Em
        Am D G..
Lihat Semua :
  • Chord Daeren Okta