Chord Gitar Denny Caknan – Crito Mustahil (Mung)

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em D A..
        Em D A..

          D
aku wis tau..
    D                G
ngrasakne jerune kedanan..
    G                 Em
ngrasakne bundase kelaran..
A                       D 
 ngrasakne nangisi ning ra ketaran..
  A
ouwooo..

         D
aku ngiyani..
 D                      G
omongmu seng kesel njalani..
  G               -F#m Em
misal memang keputusanmu..
A                      D
 tak lilak-lilakne kelangan awakmu..

Em              F#m
mung pengen ngandani..
      Gm                D
sadar aku du seleramu saiki..
Em            F#m
mung pengen negesi..
 G          C         A
ati-ati yen kangen kabari..

Reff :
         D                   G
 ra maksane.. niat gandengmu ro aku..
        Em            A      
 crito iki.. crito mustahil nggo aku
        D                   G
 karep ati.. mastekne kabeh senengmu..
             Em            A
 ning sandingmu.. ra bakal ngilang..

         G            A
 kembang ngimpi saben wengi
            F#m           Bm
 ra nyongko luput tak nduweni
      G           Gm       D  A
 mugo lungoku nglegakne atimu..

Musik : D..G..Em..A A#
        Bm..C..A..

Em              F#m
mung pengen ngandani..
      Gm                D
sadar aku du seleramu saiki..
Em            F#m
mung pengen negesi..
 G          C         A
ati-ati yen kangen kabari..

Reff :
         D                   G
 ra maksane.. niat gandengmu ro aku..
        Em            A      
 crito iki.. crito mustahil nggo aku
        D                   G
 karep ati.. mastekne kabeh senengmu..
             Em            A
 ning sandingmu.. ra bakal ngilang..

         G            A
 kembang ngimpi saben wengi
            F#m           Bm
 ra nyongko luput tak nduweni
      G           Gm       D
 mugo lungoku nglegakne atimu..
      G           Gm       D
 mugo lungoku nglegakne atimu..
Lihat Semua :
  • Chord Denny Caknan