Chord Gitar Denny Caknan – Kalih Welasku

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em..Em -D
        Em D C D
        Em D C D -B 

Em          Bm
 anane mung tresno..
C    -D    G
kalih welasku..
Em          Bm
 anane mung iki..
C             D
sing tak nduweni..

Tab. D6 G-D/F#

Em         Bm
 doyo doyo ngganduli
     C   -D    G
doyo doyo nangisi..
Em                 Bm             
 kesandung-sandung aku..
    C     D
maksakne atimu..

B
 gapuk meh tumbang..
    Em          D
tak gawe-gawe dewe..
Am                   D
 raiso ngukur kurang kesadaranku..

Int. D : D-C-Am G-D/F#-G-D

Reff : 
          C                    D
 kekarepanku.. yen pancen dadi siji..
         G         D/F#    Em  D
 iso ngrumat.. lan mba..turi..
       C                      Bm
 tekan mbe..sok nganti pethuk pati..
       C            D        G
 urung kewujud we kesusu mutusi..

        Em              Bm
 aku sembrono ning ra sepiro--
       C   -D    G
 malah dadi perkoro
           Em          Bm
 nanging rapopo ketulo-tulo..
      C           D           Em
 dadi tulisan kanggo cerito tuo..

Musik : C Bm C -D G
        C Bm C D -B
        Em..D..A..C..D..

Em          Bm
 anane mung tresno..
C     D    G
kalih welasku..
Em          Bm
 anane mung iki..
C             D
sing tak nduweni.. hauwoh

Em         Bm
 doyo doyo ngganduli
     C    D    G
doyo doyo nangisi..
Em                 Bm             
 kesandung-sandung aku..
C         D
maksakne atimu..

B
 gapuk meh tumbang..
    Em          D-C-Bm
tak gawe-gawe dewe..
Am-Am                D
 raiso ngukur kurang kesadaranku..

Reff : 
          C                    D
 kekarepanku.. yen pancen dadi siji..
         G         D/F#    Em  D
 iso ngrumat.. lan mba..turi..
       C                      Bm
 tekan mbe..sok nganti pethuk pati..
       C            D        G
 urung kewujud we kesusu mutusi..

        Em              Bm
 aku sembrono ning ra sepiro..
       C    D    G
 malah dadi perkoro
           Em          Bm
 nanging rapopo ketulo-tulo..
      C           D           G
 dadi tulisan kanggo cerito tuo..

Em          Bm
 anane mung tresno..
C     D    Em
kalih welasku..
Lihat Semua :
  • Chord Denny Caknan