Chord Gitar Derradru feat. Aftershine – Pujaan Ati

Transpose : Autoscroll :
Capo fret 3

    E                     A
le..wat lagu iki tak titipne..
         F#m                      B
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
    G#m                  C#m
sak isine ndunyo ra ono liyane..
         F#m                   B
sumpah mati.. tresno tekan saklawase..
       E
saklawase..

  A                       B
seindahe lintang sing ono ning langit kae
   G#m                    C#m
ra ono sing iso ngalahke esemmu..
    A                      B
sak akehe kembang sing ono ning taman kae
   G#m                      C#m
ra ono sing iso.. nandingi ayumu..

  A                          B
koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin
  G#m                      C#m
rasane mung bingung.. aku tanpomu..
   A                       B
ra iso nglalekke kowe mung ko mung sedelo..
  G#m                 C#m
terus gawe atiku iki nelongso..

              A                   B
kowe sing tak sayang.. tresno tenanan..
              A                 B  B7
kowe sing tak gadang.. dadi pujaan..

Reff :
   E                     A
 lewat lagu iki tak titipne..
          F#m                      B
 roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
     G#m                  C#m
 sak isine ndunyo ra ono liyane..
          F#m                   B
 sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

   E                       A
 siji-sijine wong tak kangeni..
           F#m                   B
 yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
   G#m                         C#m
 saben dino pingin terus ning sandingmu
           F#m               B
 yo mung siji.. kowe pujaan hatiku..
           (A)
 pujaan hatiku..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E..

  A                          B
koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin..
  G#m                      C#m
rasane mung bingung.. aku tanpomu..
   A                       B
ra iso nglalekke kowe mung ko mung sedelo..
  G#m                 C#m
terus gawe atiku iki nelongso..

              A                   B
kowe sing tak sayang.. tresno tenanan..
              A                 B
kowe sing tak gadang.. dadi pujaan..

Reff :
     E                     A
 le..wat lagu iki tak titipke..
          F#m                      B
 roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
     G#m                  C#m
 sak isine ndunyo ra ono liyane..
          F#m                   B
 sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

   E                       A
 siji-sijine wong tak kangeni..
           F#m                   B
 yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
   G#m                         C#m
 saben dino pingin terus ning sandingmu
           F#m               B
 yo mung siji.. kowe pujaan atiku..
         E    C#
 pujaan atiku..

(overtune)
   F#                     A
 lewat lagu iki tak titipke..
          G#m                   C#
 roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
     A#m                 D#m
 sak isine ndunyo ra ono liyane..
          G#m                   C#
 sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

   F#                       B
 siji-sijine wong tak kangeni..
           G#m                 C#
 yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
   A#m                        D#m
 saben dino pingin terus ning sandingmu
           G#m               C#
 yo mung siji.. kowe pujaan atiku..
           F#
 pujaan atiku..