Chord Gitar Didi Kempot – Badher Saradan

Transpose : Autoscroll :
Intro : Am Dm G C
        Am Dm E Am

      Am                              Dm
tresnaku mbok gantung ning pinggir ndalan
     G                       C
nasibku lontang-lantung ra karuan
        Am               Dm
kejel-kejel nyanthel kepanasan
         E                  Am
nganti koyo iwak badher saradan..

    Am                    Dm
omahmu mung adep-adepan lawang
        G                      C
mlaku sikil semenit jane wis tekan
    Am                         Dm
bebasan gendenge tunggal sak talang
       E                    Am
kowe lungo tanpo pamit ra konangan (minggat)

Int. F G Am

Reff :
          Dm         G
  loro atiku loro (loro)
          C
  aku keloro-loro
               Dm
  ngempet roso tresno
           E
  kepingin cerito
               Am
  nanging karo sopo..

          Dm         G
  loro atiku loro (loro)
          C
  aku keloro-loro
           Dm
  kepingin nyawang
                  E
  sak kedheping netro
           Am
  ngilang ra kondho..

Musik : E Am Dm E Am

      Am                              Dm
tresnaku mbok gantung ning pinggir ndalan
     G                       C
nasibku lontang-lantung ra karuan
        Am               Dm
kejel-kejel nyanthel kepanasan
         E                  Am
nganti koyo iwak badher saradan..

    Am                    Dm
omahmu mung adep-adepan lawang
        G                      C
mlaku sikil semenit jane wis tekan
    Am                         Dm
bebasan gendenge tunggal sak talang
       E                    Am
kowe lungo tanpo pamit ra konangan (minggat)

Int. F G Am

Reff :
          Dm         G
  loro atiku loro (loro)
          C
  aku keloro-loro
               Dm
  ngempet roso tresno
           E
  kepingin cerito
               Am
  nanging karo sopo..

          Dm         G
  loro atiku loro (loro)
          C
  aku keloro-loro
           Dm
  kepingin nyawang
                  E
  sak kedheping netro
           Am
  ngilang ra kondho..

Outro : Am
Lihat Semua :
  • Chord Didi Kempot