Chord Gitar Didi Kempot – Banyu Mripat

Transpose : Autoscroll :
Intro : Am..Dm E..Am..
        Am..Dm E..Am E 

                Am
Dalan endi sing kudu tak liwati
A        Dm                   Am
..Nganti bingung anggonku nggolek’i
           Am          E
Peteng ndhedhet rasane atiku iki
F                 E
..Wayah awan koyo wengi..

              Am
Pirang taun tekamu tak enteni
A          Dm            Am
..Nganti seprene kok yo ora ngerti
       Am            E
Roso kangen kengene tresnaku iki
F           E       Am
..Koyo wong sing nyidam sari..

Int. Dm E7 Am

       A         Dm
Dino dino rasane neng ati sepi
E                   Am
..Urip dewe tanpo kowe sing ngancani
         Am            E
Nganti kapan kangening atiku mari
F                   E
..Klakon tentrem jroning ati..

                  Am
Kelingan naliko pamitmu ndhek wingi
A          Dm              Am
..Banyu mripat iki mbrebes mili
                 E
Seprene lawase tekamu tak anti
F          E   Am
..Ningopo ora bali-bali..

Musik : Am..E..Dm..E..Am.. 
        Dm E Am E.. 

                Am
Dalan endi sing kudu tak liwati
A        Dm                   Am
..Nganti bingung anggonku nggolek’i
           Am          E
Peteng ndhedhet rasane atiku iki
F                 E
..Wayah awan koyo wengi..

              Am
Pirang taun tekamu tak enteni
A          Dm            Am
..Nganti seprene kok yo ora ngerti
       Am            E
Roso kangen kengene tresnaku iki
F           E       Am
..Koyo wong sing nyidam sari..

Int. Dm E7 Am

       A         Dm
Dino dino rasane neng ati sepi
E                   Am
..Urip dewe tanpo kowe sing ngancani
         Am            E
Nganti kapan kangening atiku mari
F                   E
..Klakon tentrem jroning ati..

                  Am
Kelingan naliko pamitmu ndhek wingi
A          Dm              Am
..Banyu mripat iki mbrebes mili
                 E
Seprene lawase tekamu tak anti
F          E   Am
..Ningopo ora bali-bali..
Lihat Semua :
  • Chord Didi Kempot