Chord Gitar Didi Kempot – Bapak

Transpose : Autoscroll :
Intro : C..F..G..C..  
        F..C..G..C..G

   C
Rambut uwis ora ireng
     Em
uwis malih rupane
  F
oreng dadi putih
   C
saikine
 Dm
dino tambah dino..
  Em
umur tambah tuwo
    F   D
nanging…. koyo-koyo
      G
ora diroso..

*) 
   C
Ngadeg dadi cagak
        Em
nyonggo pirenge anak
   F
mempeng kerjo
            C
ora mikir rogo
  Dm
paribasan umur
     Em
uwis akeh cacahe
    F
nganti bingung
D             G
..anggonku ngitunge

Reff:
      C
  Bapak..Bapak
          F
  tekadmu kuwi tak puji
    G
  Bapak..Bapak
         C       G
  kowe koyo senopati
    C
  Bapak..Bapak
            F
  Panasmu ngungkuli geni
    G
  Bapak..Bapak
         C
  keno angin soyo ndadi

#)
    F
  Senadjan uwis tuwo
    C
  nekad mempeng kerjo
      G
  nyambut gawe….
  G                     C   G
  ..kanggo nguripi keluargo..

Int. C Em F C
     Dm Em F D G..

[bridge]
"...bapak... senajan umurmu wis tuwo
nanging tekadmu iso kanggo tulodho,
aku anakmu mung biso memuji
mugo mugo bapak tansah pinaringan bagas waras
saking gusti ingkang moho kuwoso
kulo Pak, anak sampean...

*) 
   C
Ngadeg dadi cagak
        Em
nyonggo pirenge anak
   F
mempeng kerjo
            C
ora mikir rogo
  Dm
paribasan umur
     Em
uwis akeh cacahe
    F
nganti bingung
D             G
..anggonku ngitunge

Reff:
      C
  Bapak..Bapak
          F
  tekadmu kuwi tak puji
    G
  Bapak..Bapak
         C       G
  kowe koyo senopati
    C
  Bapak..Bapak
            F
  Panasmu ngungkuli geni
    G
  Bapak..Bapak
         C
  keno angin soyo ndadi

#)
    F
  Senadjan uwis tuwo
    C
  nekad mempeng kerjo
      G
  nyambut gawe….
                       C
  kanggo nguripi keluargo..

Outro : F..C..G..C..C
Lihat Semua :
  • Chord Didi Kempot