Chord Gitar Didi Kempot – Duwe HP Ra Duwe Pulsa

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em-Em Em Em D
        D D D Em-Em-D-Em

      Em
duwe HP ra duwe pulsa
          Em                       D
pengen krungu sworo pacarku tak berdaya
     D
ku buka ring back tone NSP nada sambung
        C                  B
lagu rindu lagune wong nandang wuyung..

           Em
nyawang nduwur langite mendung
         Em                     D
tenguk-tenguk eling kowe aku ngalamun
      D
yen kowe pancen tresno
     D
pulsamu ndang kirimno
       C     B       Em
ojo krungu calon morotuwo..

Reff :
   Em
 witing tresno jalaran kulino
           D
 jare wong jowo
           D
 ning solo payunge ilang
             D
 wong tresno wani kelangan
         Em
 demi cinta ra ketang duwit utangan

  Em
 iwak pitik disuwir-suwir
        D
 segane liwet
          D
 awak yen wis kadung naksir
         D
 nekat wani meres pikir
         Em
 demi cinta direwangi wani ngglibet

       D            Em
 duwe HP ra duwe pulsa..
          D
 pengen dengar suara
                Em
 pacarku tak berdaya..

Musik : Em Em Em Am
        D D C -B Em-Em-D-Em

      Em
duwe HP ra duwe pulsa
          Em                       D
pengen krungu sworo pacarku tak berdaya
     D
ku buka ring back tone NSP nada sambung
        C                  B
lagu rindu lagune wong nandang wuyung..

           Em
nyawang nduwur langite mendung
         Em                     D
tenguk-tenguk eling kowe aku ngalamun
      D
yen kowe pancen tresno
     D
pulsamu ndang kirimno
       C     B       Em
ojo krungu calon morotuwo..

Reff :
   Em
 witing tresno jalaran kulino
           D
 jare wong jowo
           D
 ning solo payunge ilang
             D
 wong tresno wani kelangan
         Em
 demi cinta ra ketang duwit utangan

  Em
 iwak pitik disuwir-suwir
        D
 segane liwet
          D
 awak yen wis kadung naksir
         D
 nekat wani meres pikir
         Em
 demi cinta direwangi wani ngglibet

       D            Em
 duwe HP ra duwe pulsa..
          D
 pengen dengar suara
                Em
 pacarku tak berdaya..

       D            Em
 duwe HP ra duwe pulsa..
          D
 pengen dengar suara
                Em
 pacarku tak berdaya..

        D            Em
 duwe HP ra duwe pulsa..
          D
 pengen dengar suara
                Em
 pacarku tak berdaya..

       D            Em
 duwe HP ra duwe pulsa..
          D
 pengen dengar suara
                Em
 pacarku tak berdaya..
Lihat Semua :
  • Chord Didi Kempot