Chord Gitar Didi Kempot – Eling Kowe

Transpose : Autoscroll :
Intro : C Em F G
        C Em F G

C                     Em
jangkrik ngerik ing tengah wengi
   F          C
nambahi kangenku..
C                 Em
saben wengi ora biso turu
     F         G
mung eling awakmu..

Dm               Am
telpon muni tak angkat
        Dm           Am
cah ayu kuwi dudu suaramu
 Dm            Am
atiku tambah nelongso
          Dm           Am
sok kapan aku biso ketemu
   G
sliramu..

Reff :
        C
 aku pengen..
         F           C
 nyawang cahyaning bulan
        C
 aku pengen..
        D          G
 tansah andhum katresnan
        C
 aku pengen..
         F             C
 nyawang gebyaring lintang
        C
 aku pengen..
     D        G
 lungguh sesandingan..

Musik : C E F G
        C E F G C..

  C             Em
suoro adzan ngelingke aku
    F       C
gek opo dosaku
C                 Em
yen ono salah lan luputku
     F          G
kuwi kabeh salahku..

Dm               Am
telpon muni tak angkat
        Dm           Am
cah ayu kuwi dudu suaramu
 Dm            Am
atiku tambah nelongso
          Dm           Am
sok kapan aku biso ketemu
   G
sliramu..

Reff :
        C
 aku pengen..
         F           C
 nyawang cahyaning bulan
        C
 aku pengen..
        D          G
 tansah andhum katresnan
        C
 aku pengen..
         F             C
 nyawang gebyaring lintang
        C
 aku pengen..
     D        G
 lungguh sesandingan..

        C
 aku pengen..
         F           C
 nyawang cahyaning bulan
        C
 aku pengen..
        D          G
 tansah andhum katresnan
        C
 aku pengen..
         F             C
 nyawang gebyaring lintang
        C
 aku pengen..
     D        G
 lungguh sesandingan..

               C
 aku aku aku pengen..
Lihat Semua :
  • Chord Didi Kempot