Chord Gitar Didi Kempot – Kangen Kowe

Transpose : Autoscroll :
Intro : C Em F G (2x) C

(*)
C                Em  F    G
Sepine ing wengi iki Aku eling
C                  Em   F      G
Atiku mung tansah eling karo kowe
   F           Em
Angin parama ribut
   F         C
Tansah ngelingake
 F        C     Dm        G
Aku ora bakal lali karo kowe

Reff :
             C     Am
      Aku kangen kowe
             F     G    C
      Esuk awan wengi sore
             C     Am
      Aku kangen kowe...
              F    G      C
      Cah ayu aku neng kene
             C     Am
      Aku kangen kowe
            F      G   C
      Entenono sak tekane
             C     Am
      Aku kangen kowe
             Dm       G
      Aku kangen karo kowe

Interlude : C Em F G

C                   Em
Kangen kangen Yank aku kangen
      F             G
Ngenteni kowe aku neng kene
      C            Em
Eling alismu eling pipimu
     F               G
Ugo eling kuwi ayumu cah ayu
       C            Em
Neng kene kangen atiku kangen
     F               G
Mung eling karo kowe cah ayu

Kembali ke (*), Reff

Interlude : C Em F G

C                 Em
Kangen kangen mas aku kangen
      F             G
Ngenteni kowe aku neng kene

Melodi : C Em F G 2x
         Am G F Dm F G F

Kembali ke : Reff

             C    Am
      Aku kangen kowe
Lihat Semua :
  • Chord Didi Kempot