Chord Gitar Didi Kempot – Tragedi Tawangmangu

Transpose : Autoscroll :
Intro : C F G C
        Fm C Fm C
        Fm G C G

    C         Em
trenyuh.. rasane
        Am
ra kuat ngempet iluhku
  F           G           C
nggrantes, nangis jroning atiku
Dm      G
lemes awakku
     C         Am
koyo ilang balungku
       Dm             G
peteng ndhedhet sing ono jroning
    C
mripatku..

Int. Dm G

   C        Em
cahya..ning oncor
        Am
madangi lemah sing longsor
  F        G        C
udan, toyane mili meng ngisor
  Dm        G
suwanten tangis
            C       Am
sing mireng raose miris
      Dm             G
lemah longsor tengah wengi
      C
wanci grimis..

Int. F G C Am
     F G C..

Reff :
 Am           Em
 pa..coban ra ngerti tekane
       F     G       C
 esuk awan, wengi nopo sore
    Am           Em
 oh pa..coban ra ngerti tekane
        F                     G
 namung Gusti ingkang pirso sedayane..
 F                    C      Am
   lemah longsor ing wanci dalu
 Dm        G      C        G
   tragedi ing tawangmangu..

Musik : C Em Am..
        F G C..
        Dm G C Am
        Dm G C..
        Dm G

   C        Em
cahya..ning oncor
        Am
madangi lemah sing longsor
  F        G        C
udan, toyane mili meng ngisor
  Dm        G
suwanten tangis
            C       Am
sing mireng raose miris
      Dm             G
lemah longsor tengah wengi
      C
wanci grimis..

Int. F G C Am
     F G C..

Reff :
 Am           Em
 pa..coban ra ngerti tekane
       F     G       C
 esuk awan, wengi nopo sore
    Am           Em
 oh pa..coban ra ngerti tekane
        F                     G
 namung Gusti ingkang pirso sedayane..
 F                    C      Am
   lemah longsor ing wanci dalu
 Dm        G      C
   tragedi ing tawangmangu..

Outro : C
Lihat Semua :
  • Chord Didi Kempot