Chord Gitar Didik Budi feat. Cindi Cintya – Nerimo Pisah

Transpose : Autoscroll :
Intro : C D Bm Em
        Am D G

    G
Ora gampang..
     G7                     C
nggonku nglalekke kabeh kenangan..
     Cm
sing ketoto rabi..
       Bm
neng relung ati iki..
        Am      D          G    D
koe wis kepatri dadi nomer siji….

        G
Nanging piye..
  G7                    C
kabeh iki mergo wong tuoku..
     Cm
sing ra paring restu..
         Bm
kanggo hubungane dewe..
       Am      D        G
mugo wae kowe iso sadar diri….

      Am  D        G    Em
Gek nerimo.. seng legowo..
         Am             D      G
mugo nganti ikhlas.. ra dadi kuciwo..

Reff :
            C         D
 Iki pancen dalane Gusti..
          Bm       Em
 kowe ro aku ora dadi siji..
 Am          D           G
 kudu tak trimo senajan ati iki loro….

                   C            D
 Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku..
       Bm               Em
 sek durung iso nompo kahananmu..
  Am               D          G
 aku pasrah nek pancen kudu pisah….

Musik : C D Bm Em
        Am D G
        C D Bm Em
        Am D G

        G
Nanging piye..
  G7                    C
kabeh iki mergo wong tuoku
     Cm
sing ra paring restu..
         Bm
kanggo hubungane dewe..
       Am      D        G
mugo wae kowe iso sadar diri….

      Am  D        G    Em
Gek nerimo.. seng legowo..
         Am             D      G
mugo nganti ikhlas.. ra dadi kuciwo….

Reff :
            C         D
 Iki pancen dalane Gusti..
          Bm       Em
 kowe ro aku ora dadi siji..
 Am          D           G
 kudu tak trimo senajan ati iki loro….

                   C            D
 Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku..
       Bm               Em
 sek durung iso nompo kahananmu..
  Am               D          G
 aku pasrah nek pancen kudu pisah….

            C         D
 Iki pancen dalane Gusti..
          Bm       Em
 kowe ro aku ora dadi siji..
 Am          D           G
 kudu tak trimo senajan ati iki loro….

                   C            D
 Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku..
       Bm               Em
 sek durung iso nompo kahananmu..
  Am               D          G
 aku pasrah nek pancen kudu pisah..
  Am               D        G
 aku pasrah nek pancen kudu pisah