Chord Gitar Didik Budi – Kuat Ati

Transpose : Autoscroll :
Intro : D  A  Bm  F#m
        G  D  Em  A

D           A
apa tak terimo
       Bm           F#m
kowe rabi ro wong liyo
G            D
pancen kabeh salahku
        Em           A         D
ku terlalu mengharap cinta darimu..

D                 A   
  tak dongakke lancar sakkabehane
   Bm                F#m
ra usah peduli karo aku sek nengkene
G                 D                Em
  wes tak cubo ikhlas karo cerito iki
               A
sing akhire kandas..

     G              F#m
senadjan akhire aku sing loro
   G                  A     G  A  D
yo wes orapopo insya Allah aku lilo..

Reff :
     G       A        D    F#m   Bm
 duh Gusti paringono aku kuat ati
    Em              A             D
 nompo kasusnyatan iki sing tak lakoni
   G          A              D   F#m  Bm
 mugi mugi enggal mbenjang sesok kapan
  Em             A         D
 oleh ganti sing nyenengke ati..

Int. G  A  D -F#m Bm
     Em  A  D
     G  A  D -F#m Bm
     Em  A  D

D           A
apa tak terimo
       Bm           F#m
kowe rabi ro wong liyo
G            D
pancen kabeh salahku
        Em           A         D
ku terlalu mengharap cinta darimu..

D                 A   
  tak dongakke lancar sakkabehane
   Bm                F#m
ra usah peduli karo aku sek nengkene
G                 D                Em
  wes tak cubo ikhlas karo cerito iki
               A
sing akhire kandas..

     G              F#m
senadjan akhire aku sing loro
   G                  A     G  A  D
yo wes orapopo insya Allah aku lilo..

Reff :
     G       A        D    F#m   Bm
 duh Gusti paringono aku kuat ati
    Em              A             D
 nompo kasusnyatan iki sing tak lakoni
   G          A              D   F#m  Bm
 mugi mugi enggal mbenjang sesok kapan
  Em             A         D
 oleh ganti sing nyenengke ati..

     G       A        D    F#m   Bm
 duh Gusti paringono aku kuat ati
    Em              A             D
 nompo kasusnyatan iki sing tak lakoni
   G          A              D   F#m  Bm
 mugi mugi enggal mbenjang sesok kapan
  Em             A         D
 oleh ganti sing nyenengke ati..

     G       A        D    F#m   Bm
 duh Gusti paringono aku kuat ati
    Em              A             D
 nompo kasusnyatan iki sing tak lakoni
   G          A              D   F#m  Bm
 mugi mugi enggal mbenjang sesok kapan
  Em             A         D
 oleh ganti sing nyenengke ati..
  Em             A         D
 oleh ganti sing nyenengke ati..
Lihat Semua :
  • Chord Didik Budi