Chord Gitar Dini Kurnia – Janji Manis

Transpose : Autoscroll :
Intro : G A Bm..
        G A Bm..

  Bm          A
kabeh susah soro..
  G           D
yowis tak lakoni..
   Em           F#       Bm
berjuang bareng karo sliramu..

   Bm          A
mergo katresnanku..
G           D
yo wis ke patri..
   Em       F#            Bm
ra ono liyo mung kanggo kowe..

      G
bakal setiyo sampek
      A
tumekane pati..
     G
ucap ra ono wong liyo
       F#
jare sehidup semati..

Reff :
       Bm                Em
 serto sak kabehane wes ono..
      A                     D
 kowe ke gudo.. karo wong liyo..
       Bm                 Em
 janji manis ra biso dipercoyo..
        F#        A          Bm
 ngucap setiyo.. tetep ngeliyo..

        Em
 sorone karo aku..
         F#       A           Bm
 serto senenge.. karo wong liyo..

Musik : Bm Em A D
        G Em F#..

  Bm          A
kabeh susah soro..
  G           D
yowis tak lakoni..
   Em           F#       Bm
berjuang bareng karo sliramu..

   Bm          A
mergo katresnanku..
G           D
yo wis ke patri..
   Em       F#            Bm
ra ono liyo mung kanggo kowe..

      G
bakal setiyo sampek
      A
tumekane pati..
     G
ucap ra ono wong liyo
       F#
jare sehidup semati..

Reff :
       Bm                Em
 serto sak kabehane wes ono..
      A                     D   F#
 kowe ke gudo.. karo wong liyo..
       Bm                 Em
 janji manis ra biso dipercoyo..
        F#        A          Bm
 ngucap setiyo.. tetep ngeliyo..

       Bm                Em
 serto sak kabehane wes ono..
      A                     D
 kowe ke gudo.. karo wong liyo..
       Bm                 Em
 janji manis ra biso dipercoyo..
        F#        A          Bm  B
 ngucap setiyo.. tetep ngeliyo..

        Em
 sorone karo aku..
         F#       A           Bm
 serto senenge.. karo wong liyo..
Lihat Semua :
  • Chord Dini Kurnia