Chord Gitar Dini Kurnia – Optimis

Transpose : Autoscroll :
Intro : G D G..
        C D G..
        C D Bm Em
        C D G..

   G           C
Gusti.. tulong padangno ati..
    D           G
kanggo.. nglampahi urip iki..
    C                G       -D/F# Em
senadyan abot.. urip sing tak lakoni..
       Am   D       G
kudu kuat.. kulo ngadepi..

Int. C D

    G         D        G
yen pancene.. iki takdire..
  C           D        G
kulo nrimo.. opo kahanane..
    C             D
nganti ikhlas nyambut gawe
        Bm            Em
kersane saged nyukuri nikmate
      C              D       G
slalu semangat tetep optimis wae..

Int. C D G..

Reff :
 Bm                   Em
  senadyan aku.. wong ra nduwe..
 C        D             G
  tetep jujur nyambut gawe..
 Bm              Em
  kabeh iki wis ono garise..
 C             D         G
  sing penting optimis wae..

 C              
  kulo nyuwun Gusti..
 G        Em
  supoyo urip iki..
 Am      D          G
  bisa indah ku jalani..

Musik : G D G..
        C D G..
        C D Bm Em
        C D G..

    G         D        G
yen pancene.. iki takdire..
  C           D        G
kulo nrimo.. opo kahanane..
    C             D
nganti ikhlas nyambut gawe
        Bm            Em
kersane saged nyukuri nikmate
      C              D       G
slalu semangat tetep optimis wae..

Int. C D G..

Reff :
 Bm                 Em
  nadyan aku.. wong ra nduwe..
 C        D             G
  tetep jujur nyambut gawe..
 Bm              Em
  kabeh iki wis ono garise..
 C             D       G
  sing penting optimis wae..

 C              
  kulo nyuwun Gusti..
 G        Em
  supoyo urip iki..
 Am      D          G
  bisa indah ku jalani..

 C              
  kulo nyuwun Gusti..
 G        Em
  supoyo urip iki..
 Am      D          G
  bisa indah ku jalani..
Lihat Semua :
  • Chord Dini Kurnia