Chord Gitar Dini Kurnia – Sing Duwe Isin

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em..Am..G..Em..
        Bm..Am Bm Am D Em..

Em                      D   Em
 eman eman hang dieman eman..
      Em               Em  Am
eman eman hang dieman eman..
         G                 Em
sing weruho sing keneng dieman
               Am                Em
alitah wis ngerti iku ono hang duwe
            G                   Am
apuwo kok magih mokso dijuwut baen
       Em                   G
koyo-koyo sing ono liyane maning
        D          (Em)
kebacut, sing duwe isin..

Int. Em..D Em D Am
     Bm Am Bm Am D Em..

Em                      D  Em
 sopo baen wong mesti loro..
       Em                  Em  Am
sopo baen wong mesti ngersulo..
       G              Em
sopo baen sing kiro ridho
                     Am
masiyo-masiyo wong demen
              Em
wong seru demene
                     G
masiyo-masiyo wong demen
                  Am
kari sing toleh-toleh
       Em                    G
koyo-koyo, sing ono liyane maning
        D           Em
kebacut, sing duwe isin..

Reff :
 Em
  sawangen werane dunyo
              G
 ring kono kembang kembang
              Am
 pating keleleran
           Em                 G
 mung kari milih, mung kari methik
            D                   Em
 sing entek-entek sing kurang-kurang..

 Em
  delengen hang temenanan
           G              Am
 sing kiro ati sing keturutan
        Em       G
 paran enake demenan
           D            Em
 hang disanding duwene uwong..

Musik : D Bm D Am
        Bm Am Bm Am D Em..

Em                      D   Em
 eman eman hang dieman eman..
      Em               Em  Am
eman eman hang dieman eman..
         G                 Em
sing weruho sing keneng dieman
               Am                Em
alitah wis ngerti iku ono hang duwe
            G                   Am
apuwo kok magih mokso dijuwut baen
       Em                   G
koyo-koyo sing ono liyane maning
        D           Em
kebacut, sing duwe isin..

Em                      D  Em
 sopo baen wong mesti loro..
       Em                  Em  Am
sopo baen wong mesti ngersulo..
       G              Em
sopo baen sing kiro ridho
                     Am
masiyo-masiyo wong demen
              Em
wong seru demene
                     G
masiyo-masiyo wong demen
                  Am
kari sing toleh-toleh
       Em                    G
koyo-koyo, sing ono liyane maning
        D           Em
kebacut, sing duwe isin..

Reff :
 Em
  sawangen werane dunyo
              G
 ring kono kembang kembang
              Am
 pating keleleran
           Em                 G
 mung kari milih, mung kari methik
            D                   Em
 sing entek-entek sing kurang-kurang..

 Em
  delengen hang temenanan
           G              Am
 sing kiro ati sing keturutan
        Em       G
 paran enake demenan
           D            Em
 hang disanding duwene uwong..
           D            Em
 hang disanding duwene uwong..
           D            Em   Em-Em-Em
 hang disanding duwene uwong..
Lihat Semua :
  • Chord Dini Kurnia