Chord Gitar Doel Sumbang – Ai

Transpose : Autoscroll :
Intro : G Em C D
        G Em C -D G D

G
 arek mungkir
       Em
euweuh alesan keur mungkir
C     D         G  C D
 asep endag ku ai

G
 hese bohong
    Em
rumasa teu bisa bohong
C     D         G
 asep oleng ku ai

G
ayeuna asep siga anu
        Em
kabedil ku jangjawokan
        Em
kapanah ku kinasihan
  Bm
lieur.. ku ai
        Em
kabedil ku jangjawokan
        Em
kapanah ku kinasihan
  Bm
gelo.. ku ai

        Am
samar rasa samar polah
         Am
teu bisa dipapaleurkeun
         Am
teu bisa di bebenjokeun
D
nu aya dina lamunan
beurang peuting ukur

Reff :
 G
 ai..
     Em
 rumasa teu bisa mungkir..
 C          D
  asep oyag-oyagan ku

 G
 ai..
     Em
 rumasa teu bisa bohong..
 C             D
  asep eundeug-eundeugan ku

 G
 ai..
       Em
 tue bisa mungkir jeung bohong..
 C                 D             G.. G-F#m
 nu aya dina hate asep ngan ukur ai..

Musik : Em..Bm..Am D G..F..-F#m

G
 arek mungkir
       Em
euweuh alesan keur mungkir
C     D         G  C D
 asep endag ku ai

G
 hese bohong
    Em
rumasa teu bisa bohong
C     D         G
 asep oleng ku ai

G
ayeuna asep siga anu
        Em
kabedil ku jangjawokan
        Em
kapanah ku kinasihan
  Bm
lieur.. ku ai
        Em
kabedil ku jangjawokan
        Em
kapanah ku kinasihan
  Bm
gelo.. ku ai

        Am
samar rasa samar polah
         Am
teu bisa dipapaleurkeun
         Am
teu bisa di bebenjokeun
D
nu aya dina lamunan
beurang peuting ukur

Reff :
 G
 ai..
     Em
 rumasa teu bisa mungkir..
 C          D
  asep oyag-oyagan ku

 G
 ai..
     Em
 rumasa teu bisa bohong..
 C             D
  asep eundeug-eundeugan ku

 G
 ai..
       Em
 tue bisa mungkir jeung bohong..
 C                 D             G   G-F#m
 nu aya dina hate asep ngan ukur ai..

Outro  : Em..Bm..Am D G..F..-F#m G
Lihat Semua :
  • Chord Doel Sumbang