Chord Gitar Dory Harsa – Kesundulan

Transpose : Autoscroll :
Intro : G..
        C D Bm Em
        Am D G-D-D-D#-D-F#m-G

    G
mak jegagik
                 D
krungu kabar mak jegagik
     C        D        G
koyo-koyo aku ora percoyo..

    G
mak bedunduk
             D
jare wetenge wis mblenduk
 C          D         G
amergo efek dolanan manuk..

C    D           Bm         Em
 jarene wong tuo jaman mbiyene
      Am    A
iki kesundulan..
    D
opo disundul barengan..

Reff :
   C
 meteng meneh..
 D             G        
  jebul bojoku meteng meneh..
 Em        Am        D
  bingung aku kudu nangis
       G        G7
 opo kudu ngguyu..
    C       D             G    Em
 ra percoyo.. aku isih ra percoyo..
          Am
 lho kok iso
         D            G-D-D-D# D-F#m-G
 padahal kerep ning jobo..

Musik : C D Bm Em
        Am D Dm G
        C D Bm E
        Am D G-D-D-D#-D-F#m-G

    G
mak bedunduk
             D
jare wetenge wis mblenduk
 C          D         G
amergo efek dolanan manuk..

C    D           Bm         Em
 jarene wong tuo jaman mbiyene
      Am    A
iki kesundulan..
    D
opo disundul barengan..

Reff :
   C
 meteng meneh..
 D             G
  jebul bojoku meteng meneh..
 Em        Am        D
  bingung aku kudu nangis
      G         G7
 opo kudu ngguyu..
    C       D             G    Em
 ra percoyo.. aku isih ra percoyo..
          Am
 lho kok iso
         D            G
 padahal kerep ning jobo.. ho oo..

   C
 meteng meneh..
 D             G
  jebul bojoku meteng meneh..
 Em        Am        D
  bingung aku kudu nangis
      G         G7
 opo kudu ngguyu..
    C       D             G      Em
 ra percoyo.. aku isih ra percoyo..
          Am
 lho kok iso
         D            G  Em
 padahal kerep ning jobo..
          Am
 lho kok iso
         D            G-D-D-D#-D-F#m-G
 padahal kerep ning jobo..
Lihat Semua :
  • Chord Dory Harsa