Chord Gitar Dory Harsa – Semenit Wae

Transpose : Autoscroll :
Intro : -G C D B Em
        Am D G

     G           -D/F#     Em
cubo rungokno suworo ati iki..
    C               D          G  C D
ati sing mbiyen.. tau mbok rawati..
     G          Bm       Em
cubo bayangno kepiye rekasane atiku..
       C             D         G
ngrasakke kowe.. tak seperti dulu..

Bm                      Em
 pengen lungo.. nanging aku ra biso..
Bm                 Em
 yen dipekso.. aku ra kuat nyonggo..
      Am                  D
nresnani sliramu.. wis ngeblong sabarku..

Reff :
-G         C               D
 cubo dadi aku.. semenit wae..
             B                 Em
 supoyo kowe ngerti piye kahanane..
                Am
 ora mung waton nyalahke..
     D                       G    Dm
 ojo kabeh kabeh mbok putusi dewe ..

-G            C                     D
 ra sah takon kepiye.. roso bathin iki..
                 B                  Em
 yen mung bola bali isane ngelarani ati..
             Am
 opo kurang aku sing ngalah..
      D                   (C)
 tego kowe nggawe aku ra betah..

Musik : C Bm Am..
        C Bm Am..
        C A/C# D..

Bm                      Em
 pengen lungo.. nanging aku ra biso..
Bm                 Em
 yen dipekso.. aku ra kuat nyonggo..
      Am                  D
nresnani sliramu.. wis ngeblong sabarku..

Reff :
-G         C               D
 cubo dadi aku.. semenit wae..
             B                 Em
 supoyo kowe ngerti piye kahanane..
                Am
 ora mung waton nyalahke..
     D                       G    Dm
 ojo kabeh kabeh mbok putusi dewe ..

-G            C                     D
 ra sah takon kepiye.. roso bathin iki..
                 B                  Em
 yen mung bola bali isane ngelarani ati..
             Am
 opo kurang aku sing ngalah..
      D                    G   D
 tego kowe nggawe aku ra betah..

-G         C               D
 cubo dadi aku.. semenit wae..
             B                 Em
 supoyo kowe ngerti piye kahanane..
                Am
 ora mung waton nyalahke..
     D                       G    Dm
 ojo kabeh kabeh mbok putusi dewe ..

-G            C                     D
 ra sah takon kepiye.. roso bathin iki..
                 B                  Em
 yen mung bola bali isane ngelarani ati..
             Am
 opo kurang aku sing ngalah..
      D                    G
 tego kowe nggawe aku ra betah..
  Em         Am
 opo kurang aku sing ngalah..
      D                   (G)
 tego kowe nggawe aku ra betah..

Outro : G..Cm D G
Lihat Semua :
  • Chord Dory Harsa