Chord Gitar Eny Sagita – Prei Oplosan

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em Am D G B
        Em Am D G B

Em
Aku ngamen pengen dadi jutawan
     Am              Em
Tak rewangi ngamen turut prapatan
Em
Aku ngamen kawet iseh perawan
Am               Em
Tapi ngamen ora nganggo oplosan

   Am     D          Em
Naudzubillahi Min Dzalik
   Am     D          Em
Naudzubillahi Min Dzalik

Em
Tau ngamen ditanggap karo bayan
    Am          Em
Ditawani mlebu dapur rekaman
Em
Bareng aku uwis dadi jutawan
  Am           Em
Dijarai Beno kenek tuntutan

Reff:
  Em
  Biyen ngamen neng dalan
          Am
  Ora tau srandalan
        D
  Ora butuh oplosan
      G          B
  Ora wedi tuntutan..

  Em
  Oplosan banyu setan
            Am
  Yen mbok ombe klesetan
        D
  Yen kowe pengen aman
        Em
  Prei ngombe oplosan

Musik : Em Am D G B
        Em Am D G B

Em
Aku ngamen pengen dadi jutawan
     Am              Em
Tak rewangi ngamen turut prapatan
Em
Aku ngamen kawet iseh perawan
Am               Em
Tapi ngamen ora nganggo oplosan

   Am     D          Em
Naudzubillahi Min Dzalik
   Am     D          Em
Naudzubillahi Min Dzalik

Em
Tau ngamen ditanggap karo bayan
    Am          Em
Ditawani mlebu dapur rekaman
Em
Bareng aku uwis dadi jutawan
  Am           Em
Dijarai Beno kenek tuntutan

Reff:
  Em
  Biyen ngamen neng dalan
          Am
  Ora tau srandalan
        D
  Ora butuh oplosan
      G          B
  Ora wedi tuntutan..

  Em
  Oplosan banyu setan
            Am
  Yen mbok ombe klesetan
        D
  Yen kowe pengen aman
        Em
  Prei ngombe oplosan
Lihat Semua :
  • Chord Eny Sagita