Chord Gitar Esa Risty – ASU (Aku Selalu Untukmu)

Transpose : Autoscroll :
Intro : Dm G C..
        Dm G C..

  C                    Em
soko jogjo tumeko banyuwangi..
 F                 G
amergo ngeboti pujaan hati..
    C                          Em
nganti sekel lecet kemproh ing sandangan..
  F                     G
semua demi kamu yang ku sayang..

        Am
ra nyongko..
             F
kowe gampang mbagi ing tresno..
Am                     G
welase murni tego mbok tancepi eri..

Reff :
  C                 Em
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                F
 nanging kenyataane..
          G
 seperene ra tentu..

  C                 Em
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                F
 nanging kenyataane..
               G               C
 tresnomu mung nggawe ancure atiku..

Musik : C Em F G
        C Em F G..C..

  C                    Em
soko jogjo tumeko banyuwangi..
 F                 G
amergo ngeboti pujaan hati..
    C                          Em
nganti sekel lecet kemproh ing sandangan..
  F                     G
semua demi kamu yang ku sayang..

        Am
ra nyongko..
             F
kowe gampang mbagi ing tresno..
Am                     G
welase murni tego mbok tancepi eri..

Reff :
  C                 Em
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                F
 nanging kenyataane..
          G
 seperene ra tentu..

  C                 Em
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                F
 nanging kenyataane..
               G               C
 tresnomu mung nggawe ancure atiku..

  C                 Em
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                F
 nanging kenyataane..
          G
 seperene ra tentu..

  C                 Em
 ASU.. Aku Selalu Untukmu..
                F
 nanging kenyataane..
               G               C
 tresnomu mung nggawe ancure atiku..
Lihat Semua :
  • Chord Esa Risty