Chord Gitar Fendik Adella feat. Difarina Indra – Jamu Pegel Mlarat

Transpose : Autoscroll :
Intro : Bm..Em..A..A..Bm..
        Em..A F#m Bm F#

D                     Bm
dek.. mreneo tak kandani
       A                     Bm
ojo mencap mencep nggatelne ati..
D                     Bm
dek.. ndang gawekno kopi
       A                        Bm
ndasku ngelu ket wingi durung mari..

          A                       Bm
nek dikongkon mbok yo ndang dilakoni..
       A                        Bm F#
ojo tambah nok tinggal nonton tivi..

D                        Bm
mas.. mbok yo o kowe ngerti..
          A                  Bm
duit sing endi digawe tuku kopi..
D                    Bm
be..lanjane gak mbejaji..
        A                       Bm
bumbu dapur kabeh entek kari trasi..

     A                 Bm
aku isin bendino ditagihi..
      A                  Bm
suk kapan utangmu kok sauri..

        Em
tak belani kerjo nganti bengi
          Bm
nanging koyone yo ora mesti
         F#
tak rewangi mider tekan bali
          F#
nanging koyone yo ra mesti..

Reff :
      Bm               Em
 sakjane aku wis ora kuat..
      A                   D
 sakjane aku wis pegel mlarat..
      G                     Em
 kepengen nduwe sedan mengkilap..
          F#                   Bm
 duit sak milyar lan omah tingkat..

      Bm              Em
 sakjane aku yo ora kuat..
      A                 D
 sakjane aku yo emoh mlarat..
      G                Em
 golekno jamu pegel mlarat..
          F#                    Bm
 sopo ngerti mbesuk dadi konglomerat..

Int. Bm..Em..A..A..Bm..
     Em..A F#m Bm F#

D                     Bm
dek.. mreneo tak kandani
       A                     Bm
ojo mencap mencep nggatelne ati..
D                     Bm
dek.. ndang gawekno kopi
       A                        Bm
ndasku ngelu ket wingi durung mari..

          A                       Bm
nek dikongkon mbok yo ndang dilakoni..
       A                        Bm F#
ojo tambah nok tinggal nonton tivi..

D                        Bm
mas.. mbok yo o kowe ngerti..
          A                  Bm
duit sing endi digawe tuku kopi..
D                    Bm
be..lanjane gak mbejaji..
        A                       Bm
bumbu dapur kabeh entek kari trasi..

     A                 Bm
aku isin bendino ditagihi..
      A                  Bm
suk kapan utangmu kok sauri..

        Em
tak belani kerjo nganti bengi
          Bm
nanging koyone yo ora mesti
         F#
tak rewangi mider tekan bali
          F#
nanging koyone yo ra mesti..

Reff :
      Bm               Em
 sakjane aku wis ora kuat..
      A                   D
 sakjane aku wis pegel mlarat..
      G                     Em
 kepengen nduwe sedan mengkilap..
          F#                   Bm
 duit sak milyar lan omah tingkat..

      Bm              Em
 sakjane aku yo ora kuat..
      A                 D
 sakjane aku yo emoh mlarat..
      G                Em
 golekno jamu pegel mlarat..
          F#                    Bm
 sopo ngerti mbesuk dadi konglomerat..
          F#                    Bm..
 sopo ngerti mbesuk dadi konglomerat..