Chord Gitar Fira Azahra – Yo Wes

Transpose : Autoscroll :
Intro : G D Em Bm
        C G Am D..
        Bm  Em  C  D..

 G           D      Em    Bm
opo pancen kui.. alasanmu..
  C             D       G
pengen ngadoh.. soko atiku..
    C       D
tak tiwas tiwasne
        Bm           Em
malah kowe ro wong liyo..
-D        C
 abot tresno nanging..
       D..
kowe mblenjani janji..

 G          D       Em   Bm
aku ora ngerti kudu piye..
  C               D          G
pengen nangis.. nanging ora iso..
 C       D
ati arep sambat
         Bm       Em
nanging urip kudu kuat..
        C
Gusti kulo nyuwun..
       D
paringono sabar ati..

Reff :
           C
 yo wes yo ben.. 
   D        G
 kudu dilakoni..
         C           D
 mugi Gusti paring kulo..
       G
 ati kuat ora sambat..

           C
 yo wes yo ben..
     D           G  Em
 wes pancen takdire..
           C
 tetep tak lakoni
     D         G
 senajan loro ati..

Musik : G D Em D
        C G Am D
        G D Em D
        C..D..

 G           D      Em    Bm
opo pancen kui.. alasanmu..
  C             D       G
pengen ngadoh.. soko atiku..
    C       D
tak tiwas tiwasne
        Bm           Em
malah kowe ro wong liyo..
         C
abot tresno nanging..
       D   
kowe mblenjani janji..

 G          D       Em   Bm
aku ora ngerti kudu piye..
  C               D          G
pengen nangis.. nanging ora iso..
C        D
ati arep sambat
         Bm       Em
nanging urip kudu kuat..
        C
Gusti kulo nyuwun..
       D
paringono sabar ati..

Reff :
           C
 yo wes yo ben.. 
   D        G
 kudu dilakoni..
         C           D
 mugi Gusti paring kulo..
       G
 ati kuat ora sambat..

           C
 yo wes yo ben..
     D           G  Em
 wes pancen takdire..
           C
 tetep tak lakoni
     D         G
 senajan loro ati..

           C
 yo wes yo ben.. 
   D        G
 kudu dilakoni..
         C           D
 mugi Gusti paring kulo..
       G
 ati kuat ora sambat..

           C
 yo wes yo ben..
     D           G  Em
 wes pancen takdire..
           C
 tetep tak lakoni
     D         G  Em
 senajan loro ati..
           C
 tetep tak lakoni
     D         G
 senajan loro ati..
Lihat Semua :
  • Chord Fira Azahra