Chord Gitar Galih Bangun – Cangkeman

Transpose : Autoscroll :
Intro : G..Bm..C Cm G..

   G                 Em
mendung peteng dadio udan..
         C                 D
tak nggo nutupi ati sing kelaran..
Bm                        Em
samar eluh sing mili, nggerus njero ati
          F                D
ra tak nyono.. kowe mung ngapusi..

Int. C D G..
     C D G D

Reff :
    G                   Bm
 drijimu tak pasang ali-ali..
         C         D       G   D
 ning ngopo kowe tego mblenjani..
     G                    Bm
 tresnoku tok pupus tanpo ati..
       C         D         G
 ra nyono kowe tego ngelarani..

 C         D
 saiki aku dewekan
      G              Em
 dipontang-pantingke kahanan
  Am           D         G
 ora ngiro tresnamu mung cangkeman..

Musik : C D G Em
        C D Em..
        C D G Em
        F..D

   G                 Em
mendung peteng dadio udan..
         C                 D
tak nggo nutupi ati sing kelaran..
Bm              B         Em        
samar eluh sing mili, nggerus njero ati
          F                D
ra tak nyono.. kowe mung ngapusi..

Int. C D G..
     C D G D

Reff :
    G                   Bm
 drijimu tak pasang ali-ali..
         C         D        G    D
 ning ngopo kowe tego mblenjani..
     G                    Bm
 tresnoku tok pupus tanpo ati..
       C         D         G
 ra nyono kowe tego ngelarani..

    G                   Bm
 drijimu tak pasang ali-ali..
         C         D       G   D
 ning ngopo kowe tego mblenjani..
     G                    Bm
 tresnoku tok pupus tanpo ati..
       C         D         G
 ra nyono kowe tego ngelarani..

 C         D
 saiki aku dewekan
      G              Em
 dipontang-pantingke kahanan
  Am           D         G
 ora ngiro tresnamu mung cangkeman..
  Am           D         G
 ora ngiro tresnamu mung cangkeman..
Lihat Semua :
  • Chord Galih Bangun