Chord Gitar Gilang Agung – Prapatan Tugu

Transpose : Autoscroll :
Intro : G A Bm..
        G A D..

  D    C#m       Bm
lali.. karo janjimu..
  G    A          D
lali.. karo sumpahmu..
   F#
mbiyen ceglok njungkel tau
     Bm
karo awakmu..
      Em       F#m
opo kowe eling..
       G         A
omonganmu waktu itu..

 D        C#m      Bm
aku.. ngenteni awakmu..
    G      A       D
tak enteni sak tekamu..
 F#
ora perduli udan panas
 Bm
awan bengi..
    Em  F#m     G    A
ati iki.. ora iso lali..

Reff :
          D    A
 prapatan tugu..
        Bm         A
 seng dadi saksi bisu..
     G             F#m
 ceritane kowe dan aku..
     Em       A
 ora iso bersatu..

          D    A
 prapatan tugu..
      Bm              A
 kabarmu sing tak tunggu..
        G            F#m
 mbiyen seneng dolan bareng..
     Em      A          (Bm)
 nganti ati iki ngroso seneng..

Musik : Bm     A     G..
          ho..oo.. a a..a..
        Bm A
        Em        F#m     G
        aku ngenteni awakmu..
        A       D
        tak enteni..

 F#
ora perduli udan panas
 Bm
awan bengi..
    Em  F#m     G    A
ati iki.. ora iso lali..

Reff :
          D    A
 prapatan tugu..
        Bm         A
 seng dadi saksi bisu..
     G             F#m
 ceritane kowe dan aku..
     Em       A
 ora iso bersatu..

          D    A
 prapatan tugu..
      Bm              A
 kabarmu sing tak tunggu..
        G            F#m
 mbiyen seneng dolan bareng..
     Em      A
 nganti ati iki

          D    A
 prapatan tugu..
        Bm       A
 seng dadi saksi bisu..
     G             F#m
 ceritane kowe dan aku..
     Em       A
 ora iso bersatu..

          D   A
 prapatan tugu..
 Bm    A
 ha.. aa..
        G            F#m
 mbiyen seneng dolan bareng..
     Em      A           Bm  A
 nganti ati iki ngroso seneng..
    G       A           Bm  A
 ngasi ati iki mundak seneng..
     G       A           D
 nganti ati iki ngroso seneng..
Lihat Semua :
  • Chord Gilang Agung