Chord Gitar GMLT – Cukup Ngerti

Transpose : Autoscroll :
Intro : C D Bm E Am D G..
        C D Bm E Am D G..

    G          D
ceritoku tak tulis..
       C          G
seko kabeh pengalaman..
       G
bola bali tok larani..
         Am        D
nanging aku isih sayang..

    G           D
yen tak pikir-pikir..
       C       G
mesake dewe atiku..
         G
nresnani wong koyo kowe..
        Am        D
sing atine koyo watu..

    Em         Bm
kudune kowe ngakoni..
     C               G
sopo to aku neng uripmu..
    Em         Bm
ora malah mbebani..
       C      D
gelani atiku iki..

Reff :
                    C
 lan mung cukup ngerti..
     D       Bm
 lorone ati iki..
       E        Am
 tak gawe ora popo..
        D        G
 tak anggep ora ono opo-opo..

                      C
 senajan nyesek ning ati..
         D        Bm
 mungkin ra iso mari..
       E         Am
 tetep tak upayakke..
   C           D       G
 bakoh mempertahanke kowe..

             C                      D
aku cen ra bagus koyo sing tok karepke
            Bm                     Em
aku yo ra sugih koyo sing tok impekke
                  C
nanging tak persembahke
                  D
opo sing tak nduweni mung nggo kowe
           G
sing neng ati ra ono sek genteni..

                    C
perjuanganku nggo kowe
                 D
ora tau kurang kurang
              Bm                    Em
sikapmu neng aku isih koyo kurang sayang
            C                       D
padahal aku yakin kowe tak nggo tenanan
                     G
ning rosomu nggo awakku kok isih koyo dolanan..

    Em         Bm
kudune kowe ngakoni..
     C               G
sopo to aku neng uripmu..
    Em        Bm
ora malah bebani..
       C      D
gelani atiku iki..

Reff :
                    C
 lan mung cukup ngerti..
     D       Bm
 lorone ati iki..
       E        Am
 tak gawe ora popo..
        D        G
 tak anggep ora ono opo-opo..

                      C
 senajan nyesek ning ati..
         D        Bm
 mungkin ra iso mari..
       E         Am
 tetep tak upayakke..
   C           D       G
 bakoh mempertahanke kowe..

                    C
 lan mung cukup ngerti..
     D       Bm
 lorone ati iki..
       E        Am
 tak gawe ora popo..
        D        G
 tak anggep ora ono opo-opo..

                      C
 senajan nyesek ning ati..
         D        Bm
 mungkin ra iso mari..
       E         Am
 tetep tak upayakke..
   C           D       G  G#
 bakoh mempertahanke kowe..

(overtune)
                    C#
 lan mung cukup ngerti..
     D#      Cm
 lorone ati iki..
       F       A#m
 tak gawe ora popo..
        D#       G#
 tak anggep ora ono opo-opo.. hoo..

                      C#
 senajan nyesek ning ati..
         D#             Cm
 mungkin ra bakal iso mari..
       F     A#m
 tetep tak upayakke..
   C#          D#      G#
 bakoh mempertahanke kowe..
   C#          D#      G#
 bakoh mempertahanke kowe..
   A#m         D#      C#
 bakoh mempertahanke kowe..
     C#m     G#
 hu uu.. u.. uu..
Lihat Semua :
  • Chord GMLT