Chord Gitar GMLT – KKN (Kangen Kangenan)

Transpose : Autoscroll :
Intro : Bm..G..A..D F#
        Bm..G..A..D F# Bm..

  D                   Bm
kini.. ku selalu sendiri..
        G                      A
dalam gelap malam menanti kabarmu..
  D                 Bm
sayang.. aku kudu piye..
      G                         A
lehku nyikapi ngampet kangen ro awakmu..

   G        A
ademe angin wengi..
       F#m       Bm
tembus njero atiku..
    G                   F#
aku ngenteni.. sayang sayang..

Reff :
         Bm               G
 kabarmu piye dek.. aku kangen..
          A              D    F#
 kowe nengdi dek.. aku kangen..
         Bm             G
 lagi ngopo dek.. aku kangen..
        A              D
 karo sopo dek.. aku kangen..
       G               F#
 aku kangen.. sayang sayang..

      Bm
tenan dek, yakin aku kangen
                  G
sabar nunggu kabarmu nganti sesek dadaku
               A
opo kowe iso krungu?
                                D
sumpah ra ngapusi, seprono seprene
                  F#
yo mung siji kowe tak tunggu tunggu

        Bm
lagi ngopo? kowe karo sopo?
              G
semoga neng kono kowe ono seng njogo
                 A
kowe ra kenopo nopo karepku mung siji
              D
kowe iso ngabari nambahi kangen neng ati
       G                        F#
aduh sayang (aduh sayang) aku kangen..

Reff :
         Bm               G
 kabarmu piye dek.. aku kangen..
          A              D    F#
 kowe nengdi dek.. aku kangen..
         Bm             G
 lagi ngopo dek.. aku kangen..
        A              D
 karo sopo dek.. aku kangen..
       G               F#
 aku kangen.. sayang sayang..

         Bm                     G
(la kabarmu piye mas.. aku yo kangen..)
          A               D
(kowe nengdi mas.. aku yo kangen..)
       G               F#
(aku kangen.. sayang sayang..)

Reff :
         Bm               G
 kabarmu piye dek.. aku kangen..
          A              D    F#
 kowe nengdi dek.. aku kangen..
         Bm             G
 lagi ngopo dek.. aku kangen..
        A              D
 karo sopo dek.. aku kangen..
       G               F#    Bm
 aku kangen.. sayang sayang..
Lihat Semua :
  • Chord GMLT