Chord Gitar GMLT – Lalekno

Transpose : Autoscroll :
Intro: D A Bm F#m
       G A D A

D          A            Bm
 kowe sing slalu tak banggakke
       F#m         G
saiki aku ngerti kowe
 A           D  A
sing sak tenane..

D        A            Bm
 kowe ra se apik sing tak kiro
     F#m                  G
kowe ra se apik sing tak karepno
     A       D
gawe ati kuciwo..

     G       A
lilakke lalekke kabeh
   F#m            Bm
ra perlu tak rasakke
         Em
loro lan perihku
       A            D
kowe sing nggawe bubrah..

Reff:
        G          A
 wis kabeh tak nehke
            D       Bm
 tresnaku nggo kowe
        Em        A
 lan saiki aku sadar
                   D
 kowe wis nggawe nyesel atiku

           G         A
 nanging nyatane susah
             D    Bm
 sing tak rasakke
        Em          A         D
 mergo sliramu ora podo karo janjimu..

[Rap]
                G                   A
dek jebul koyo ngene balesanmu ning aku
               F#m                   Bm
setelah sekian lama kau berjalan denganku
           Em                  A
akhire aku sadar kowe amung dolanan
                 D
ra nyongko aku ngopo kok kowe tego tenan..

              G                 A
aku wes berjuang opo wae tak lakoni
              F#m                   Bm
tiwas aku ngerti jebul kowe mung ngapusi
                  Em                    A
senadyan kowe ngerti nangis neng njero ati iki
         D
kowe ra peduli..

     G       A
lilakke lalekke kabeh
   F#m            Bm
ra perlu tak rasakke
         Em
loro lan perihku
       A            D
kowe sing nggawe bubrah..

Musik: G A F#m Bm
       Em A D D7
       G A F#m Bm
       Em A D..

     G       A
lilakno lalekno kabeh
   F#m            Bm
ra perlu tok rasakke
         Em
loro lan perihmu
       A            D
aku sing nggawe bubrah..

Reff:
        G          A
 wis kabeh tak nehke
            D       Bm
 tresnaku nggo kowe
        Em        A
 lan saiki aku sadar
                   D
 kowe wis nggawe nyesel atiku

           G         A
 nanging nyatane susah
             D    Bm
 sing tak rasakke
        Em          A         D
 mergo sliramu ora podo karo janjimu..

[Rap]
             G                     A  
saiki wis cukup ora ngarep sak luwihe
            F#m                       Bm
saiki wis cukup monggo yen arep ninggalke
           Em                   A
amergo ati iki uwes cukup ngikhlaske
             D
nerimo opo anane..

Reff:
        G          A
 wis kabeh tak nehke
            D       Bm
 tresnaku nggo kowe
        Em        A
 lan saiki aku sadar
                   D
 kowe wis nggawe nyesel atiku

           G         A
 nanging nyatane susah
             D    Bm
 sing tak rasakke
        Em          A         D
 mergo sliramu ora podo karo janjimu..

        Em          A         D
 mergo sliramu ora podo karo janjimu..
        Em          A         G      Gm D
 mergo sliramu ora podo karo janjimu uu uu..
Lihat Semua :
  • Chord GMLT