Chord Gitar Guyub Rukun ft. Siska Amanda – Yo Rapopo

Transpose : Autoscroll :
Intro : Am..Dm..G..C E..

   Am
pancen wingi indah
     Dm
janjimu cen gawe bungah
  G
saking bungahe atiku
         C        E
ternyata tresnomu palsu..

  Am
kowe milih lungo
      Dm
medot tresno sing tak jogo
           G
kabeh sing tak perjuangke
           E
malah mbok sia-siake..

Reff :
 E       Am                     Dm
 aku rapopo kowe arep ninggal lungo..
            G                  C
 senadyan loro atiku tetep legowo..
 E         Am                     Dm
 aku ra ngiro yen bakal ngene akhire..
           G                       C  E
 aku mung iso nompo sing dadi takdire..

Musik : Am Em F C -G
        Am Em F..G..

(cewek)
              Am
ngapurane kangmas
                     Dm
aku wes ngelarani atimu..
         G
janji-janjiku ra biso
          C            E
tak buktekke ning sliramu..

    Am
senadyan ngono kangmas
      Dm
kowe isih ning atiku
         G
ra bakal ilang
                 C
nganti tekan matiku..

      Dm
jane aku isih sayang
     Am
isih pengen berjuang
          Dm
nanging kenyataan 
   E         Am  A
ora koyo harapan..

        Dm
wis tak ikhlaske lungamu
     Am
urip tanpo sliramu
         E
pancen ditakdirke
             Am
kowe ra dadi jodohku..

Reff :
 E       Am                     Dm
 aku rapopo kowe arep ninggal lungo..
            G                  C
 senadyan loro atiku tetep legowo..
 E         Am                     Dm
 aku ra ngiro yen bakal ngene akhire..
           G                       C
 aku mung iso nompo sing dadi takdire..

 E       Am                     Dm
 aku rapopo kowe arep ninggal lungo..
            G                  C
 senadyan loro atiku tetep legowo..
 E         Am                     Dm
 aku ra ngiro yen bakal ngene akhire..
           G                       C  E
 aku mung iso nompo sing dadi takdire..
    Am
 yeee..