Chord Gitar Happy Asmara – Carpekco

Transpose : Autoscroll :
Intro : G C D G
        G C D G..

G       C
carku.. pekco..
     D           G
pacarku dipek konco..
G       C
carku.. peknggo..
     D            G  D
pacarku dipek tonggo..

G        C
piye.. carane..
      D          G
anggonku ngelalekno..
        G              C
tunggal sak deso lewat ngarepku..
    D          G
ketemu saben dino..

    C         D
aku sing berjuang..
     Bm          Em
koncoku sing disayang..
    Am         D
aku yang berkorban..
        C               Cm
temanku yang mendapatkan..

G
 kedua orang yang kupercaya
D
 kusangka dia kan setia
Em
 ternyata mendua ku kecewa
C
mungkin suatu saat
kamu kan merasakannya

    G
tak gawe tenanan
malah mung nggo dolanan
  D 
macari awakmu ora kenek dieman
   Em
yo wis masa bodo
ora tak anggep jodo
   C
timbang karo kowe
                  D
luwih becik aku dewe..

Reff :
 C          D        Bm
 wis.. sing uwis yo uwis..
      E            Am
 sing durung jo sampek ngelakoni..
            D
 cerito tresno koyo aku..

 C      D       Bm
 di.. hianati teman..
     E           Am
 diselingkuhin pacar...
        D
 kucoba bersabar..
               G
 semoga engkau sadar..

Musik : G C D G
        G C D G..

G       C
carku.. pekco..
     D           G
pacarku dipek konco..
G       C
carku.. peknggo..
     D            G  D
pacarku dipek tonggo..

G        C
piye.. carane..
      D          G
anggonku ngelalekno..
        G              C
tunggal sak deso lewat ngarepku..
    D          G
ketemu saben dino..

    C         D
aku sing berjuang..
     Bm          Em
koncoku sing disayang..
    Am         D
aku yang berkorban..
        C               Cm
temanku yang mendapatkan..

G
 kedua orang yang kupercaya
D
 kusangka dia kan setia
Em
 ternyata mendua ku kecewa
C
mungkin suatu saat
kamu kan merasakannya

    G
tak gawe tenanan
malah mung nggo dolanan
  D 
macari awakmu ora kenek dieman
   Em
yo wis masa bodo
ora tak anggep jodo
   C
timbang karo kowe
                  D
luwih becik aku dewe..

Reff :
 C          D        Bm
 wis.. sing uwis yo uwis..
      E            Am
 sing durung jo sampek ngelakoni..
            D
 cerito tresno koyo aku..

 C      D       Bm
 di.. hianati teman..
     E           Am
 diselingkuhin pacar...
        D
 kucoba bersabar..
               G
 semoga engkau sadar..

 C          D        Bm
 wis.. sing uwis yo uwis..
      E            Am
 sing durung jo sampek ngelakoni..
            D
 cerito tresno koyo aku..

 C      D       Bm
 di.. hianati teman..
     E           Am
 diselingkuhin pacar...
        D
 kucoba bersabar..
               G 
 semoga engkau sadar..
Lihat Semua :
  • Chord Happy Asmara