Chord Gitar Happy Asmara – Paringono Sabar

Transpose : Autoscroll :
Intro : D G Em A..

 D           A       Bm
opo kowe wis ora kelingan..
     G         A        D
karo janjimu naliko pacaran..
   Em           A
ra bakal ninggalke
        F#m       B
senajan akeh pacoban
        Em
angon roso sayang
       A         D
nganti ing pelaminan..

      D          A        Bm
jebul janjimu ra biso digugu..
        G         A           D 
wis tak pasrahke urip lan matiku..
Em         A
janjimu mbiyen
    F#m           B
ora bakal ninggalke
        Em
nanging nyatane
        A         D
janjimu amung ing lambe..

Reff :
        G      A             F#m
 duh Gusti senadyan sampun bubar
   B       Em
 paringono sabar
         A           D
 Gusti ampun ngantos ambyar..

      G           A          F#m
 lakonku sing wis kesel berjuang
          B       Em
 sing wis kebacut sayang
       A             D
 tapi aku dia tinggalkan..

Musik : G  A  D  F#m Bm B
        Em  A  D

      D          A        Bm
jebul janjimu ra biso digugu..
        G         A           D 
wis tak pasrahke urip lan matiku..
Em         A
janjimu mbiyen
    F#m           B
ora bakal ninggalke
        Em
nanging nyatane
        A         D
janjimu amung ing lambe..

Reff :
        G      A             F#m
 duh Gusti senadyan sampun bubar
   B       Em
 paringono sabar
         A           D
 Gusti ampun ngantos ambyar..

      G           A          F#m
 lakonku sing wis kesel berjuang
          B       Em
 sing wis kebacut sayang
       A             D
 tapi aku dia tinggalkan..

        G      A             F#m
 duh Gusti senadyan sampun bubar
   B       Em
 paringono sabar
         A           D
 Gusti ampun ngantos ambyar..

      G           A          F#m
 lakonku sing wis kesel berjuang
          B       Em
 sing wis kebacut sayang
       A             D
 tapi aku dia tinggalkan..
Lihat Semua :
  • Chord Happy Asmara