Chord Gitar Happy Asmara – Sak menit

Transpose : Autoscroll :
Intro : G

           C                 D
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         Bm                 Em
 kroso lego.. neng njero atiku..
            Am                D
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                      G
 masio neng njero ngimpi..

Int. C D Bm Em
     Am D G D

                G
isek tak tunggu nengkene..
       -G7           C
ra perduli sok kapan tekane..
                Am
kowe sing nengkono..
                 D
tak jaluk jo ngliyo..
             G
ra nggawe atiku loro..

                G
nengkene kangen tak simpen..
     -G7             C
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
         -Bm  Am
sok kapan balimu..
               D
sok kapan mulihmu..
               G
ben ndang mari kangenku..

Reff :
 G7        C                 D
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         Bm                 Em
 kroso lego.. neng njero atiku..
            Am                D
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                      G
 masio neng njero ngimpi..

 G7        C                 D
 sak menit wae.. nyawang esemmu..
        Bm                Em
 roso marem.. rasane batinku..
            Am                  D
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
               G D
 ku tunggu disini..

Musik : G C G 
        C Am D G D

                G
nengkene kangen tak simpen..
     -G7             C
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
              Am
sok kapan balimu..
               D
sok kapan mulihmu..
               G
ben ndang mari kangenku..

Reff :
 G7        C                 D
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         Bm                 Em
 kroso lego.. neng njero atiku..
            Am                D
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                      G
 masio neng njero ngimpi..

 G7        C                 D
 sak menit wae.. nyawang esemmu..
        Bm                Em
 roso marem.. rasane batinku..
            Am                  D
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
               G
 ku tunggu disini..
            Am                  D
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
             G
 ku tunggu disini..
Lihat Semua :
  • Chord Happy Asmara