Chord Gitar Happy Asmara – Tinggalen

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em  C D G  D
        Em  C D G  D  Em
        Em  Em  B

    Em
wis tinggalen
                D
tinggalen tresnomu kuwi
            C
amergo kowe saiki
          B
wis nduwe ganti..

  Em
mugi iki..
              D
dalan sing di wei Gusti
             C
kowe lan aku ra iso
      Em
yen dadi siji..

Int. Am  Em  D  Em
     Am  Em  D  Em

Reff :
             D
 mending tak lalekne..
                      Em
 roso sing ning njero atiku..
        D
 tatune wis tatu..
                Em
 tatune wis keliwat jeru..
             C
 nanging yen wis
          D         Em
 walih jomblo leki aku
          C          D          Em  
 tresnomu ning atiku sudah berlalu..

Int. Em  Em  

  Em
karo kowe..
            D
aku wis ketutut tresno
           C
masio ra direstui
          B
karo wong tuo..

  Em
roso isih..
            D
iso wae tok lalekno
               C
nanging roso loro iki
          Em
jeru ning dodo..

Musik : Am  Em  D  Em
        Am  Em  D  Em

Reff :
             D
 mending tak lalekne..
                      Em
 roso sing ning njero atiku..
        D
 tatune wis tatu..
                Em
 tatune wis keliwat jeru..
             C
 nanging yen wis
          D         Em
 walih jomblo leki aku
          C          D          Em  
 tresnomu ning atiku sudah berlalu..

 Int. C  D  Em
      C  D  Em

             C
 nanging yen wis
          D         Em
 walih jomblo leki aku
          C          D          Em  
 tresnomu ning atiku sudah berlalu..
Lihat Semua :
  • Chord Happy Asmara