Chord Gitar Hendra Kumbara – Dalan Liyane

Transpose : Autoscroll :
Intro : G  A  D F#m Bm
        B Em A D..

          A             D
sopo sing kuat nandhang kahanan
B                    Em
 sopo seng ora kroso kelangan
G             A          F#m
ditinggal pas sayang sayange
         B        Em
pas lagi jeru jerune
          A       D    Gm D
koe milih dalan liyane..

          A          D
sopo sing kuat ditinggal lungo..
B                 Em
 sopo sing atine ora loro..
G             A           F#m
kenangan sing wis tak lakoni
           B           Em
tak simpen ning njero ati
         A       D
dewe wes ra dadi siji..

Reff:
                G
  yowes ben tak lakoni
                  A
  nganti sak kuat-kuate ati
          D
  pesenku mung siji
  A           Bm
  sing ngati-ati..
   B            Em
  isoku mung mendem..
             A
  esuk tekan sonten
                D
  mergo sadar diri kulo
                 D7
  dudu sinten sinten

               G
yowes ben mung tak pendem roso
         A
sing ono ing njero dodo
          D
tetep tak dongakno
  A         Bm
mugo urip mulyo..
 B            Em
isoku mung nyuwun..
         A
mugo ora getun
                    D7
cekap semanten maturnuwun..

Int. G A  D F#m Bm
     B Em A D..

Reff:
                G
  yowes ben tak lakoni
                  A
  nganti sak kuat-kuate ati
          D
  pesenku mung siji
  A            Bm
  sing ngati-ati..
   B            Em
  isoku mung mendem..
             A
  esuk tekan sonten
                D
  mergo sadar diri kulo
                 D
  dudu sinten sinten

               G
yowes ben mung tak pendem roso
         A
sing ono ing njero dodo
          D
tetep tak dongakno
  A          Bm
mugo urip mulyo..
 B            Em
isoku mung nyuwun..
         A
mugo ora getun
                    D
cekap semanten maturnuwun..

Bm B            Em
  isoku mung nyuwun..
         A
mugo ora getun
                    D
cekap semanten maturnuwun..