Chord Gitar Hendra Kumbara – Ora Ono Liyo

Transpose : Autoscroll :
Intro : E..

E
mongso rendeng wes ganti ketigo
C#m
nganti mlebu meneh wulan poso
B                   A   Am     E
nanging rosomu ning aku iseh podo..

E
saben mbengi ra lali dongaku
C#m
mugo Gusti ngluluhke atimu
B                   A   Am      E
nanging rosomu ning aku tetep podo..

F#m                   G#m
dalan nggronjal sing tak lewati
      C#m     B        F#
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
F#m               G#m
mergo balesan chatmu ndek wingi
           A
“mas, sing ngati-ati,
    B                 E  B
yen tekan ngomah ngabari”..

Reff :
      E      G#
 oro ono liyane..
      C#m        Bm
 sing iso ngganteni
     A  G#m      F#m
 awakmu ning atiku..

B    E        G#
 ora ono sing liyo..
     C#m     Bm    A
 sing iso nggawe aku tresno
G#m      F#m      B         E..
 nganti mati bakal tak gondheli..

E
saben mbengi ra lali dongaku
C#m
mugo Gusti ngluluhke atimu
B                   A   Am     E
nanging rosomu ning aku tetep podo..

F#m                   G#m
dalan nggronjal sing tak lewati
      C#m     B        F#
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
F#m                G#m
mergo balesan chatmu ndek wingi
           A
“mas, sing ngati-ati,
    B                 E  B
yen tekan ngomah ngabari”..

Reff :
      E      G#
 oro ono liyane..
      C#m        Bm
 sing iso ngganteni
     A  G#m      F#m
 awakmu ning atiku..

B    E        G#
 ora ono sing liyo..
     C#m     Bm    A
 sing iso nggawe aku tresno
G#m      F#m      B         E..
 nganti mati bakal tak gondheli..

G#      C#m  Bm A G#m     F#m
 ooh.. hu..    ning atiku..
B     E         G#
 ora ono sing liyo..
       C#m     Bm     A
 sing iso nggawe aku tresno
G#m        F#m       B        A
 nganti mati bakal tak gondheli..
G#m        F#m       B       (E)
 nganti mati bakal tak gondheli..

Outro : E..E..
Lihat Semua :
  • Chord Hendra Kumbara