Chord Gitar Ilham Putra Sanjaya – Ibu Kulo

Transpose : Autoscroll :
Intro : G..Bm..C D G..
        G..Bm..C D G..

     G             C
soyo suwe.. ora tambah roso..
     D             G
soyo suwe.. tambah tuwo..
    G            C
ojo dipekso.. mergo rogo..
D                G
rogo.. wis ora duwe doyo..

       G         Bm
tambah taun.. tambah umur..
     C         D     G
merjuangke keluargo ben makmur..
       G          Bm
tambah taun.. tambah umur..
     C           D
berjuang kanggo anak..
       D      G
ben uripe kepenak..

Int. C..Bm..Am D G..

Reff :
     C     D                 G
 duh Gusti.. paringono welas asih..
 Am                D
 kangge ibu kulo.. sampun berjuang..
     G       Am
 kangge kulo..

-D   C     D                   G
 duh Gusti.. paringono panjang yuswo..
 Am
 namung dongo niki..
 D                   G
 kangge tiyang sepuh kulo..

Musik : G..Bm..C D G
        Am..D..G..D..

       G         Bm
tambah taun.. tambah umur..
     C         D     G
merjuangke keluargo ben makmur..
       G         Bm
tambah taun.. tambah umur..
     C           D
berjuang kanggo anak..
       D    G
ben uripe kepenak..

Int. C..Bm..Am D G..

Reff :
     C     D                 G
 duh Gusti.. paringono welas asih..
 Am                D
 kangge ibu kulo.. sampun berjuang..
     G       Am
 kangge kulo..

-D   C     D                   G
 duh Gusti.. paringono panjang yuswo..
 Am
 namung dongo niki..
 D                   G
 kangge tiyang sepuh kulo..