Chord Gitar Intan Chacha – Komen Sayang

Transpose : Autoscroll :
Intro : G Em C D
        G Em C D

        G
tresno iki tresno tenanan
       Em
jelas asli ora editan
          C
yo mung kowe sing tak sayang-sayang
        D
ning atiku ora enek liyan

        G
tresno iki koyo youtube-an
          Em
sekali ngeklik langsung berlangganan
          C
nandur jambu ning pinggir ndalan
          D
yo karo kamu aku iso nyaman

        G
tresno iki tresno tenanan
       Em
jelas asli ora editan
          C
yo mung kowe sing tak sayang-sayang
        D
ning atiku ora enek liyan

        G
tresno iki tresno tenanan
             Em
nggak suka sakit komen langsung sayang
          C
nandur jambu ning pinggir ndalan
          D
yo karo kamu aku iso nyaman..

Int. G Em C D

Reff :
                 G   Bm      Em  
 nggeh penak-penakan.. tresnoku..
            C                     D
 yen kowe nesu.. aku tak sing ngguyu..
                G   Bm      Em
 ngge penak-penakan.. sayangku..
          C                 D
 kurang piye.. ngomong karo aku..

         C
 tresno iki nggak editan
         D
 tresno iki nggak coveran
     G
 tresno tenan..

Musik : G Em C D

        G
tresno iki tresno tenanan
       Em
jelas asli ora editan
          C
yo mung kowe sing tak sayang-sayang
        D
ning atiku ora enek liyan

        G
tresno iki koyo youtube-an
          Em
sekali ngeklik langsung berlangganan
          C
nandur jambu ning pinggir ndalan
          D
yo karo kamu aku iso nyaman

        G
tresno iki tresno tenanan
       Em
jelas asli ora editan
          C
yo mung kowe sing tak sayang-sayang
        D
ning atiku ora enek liyan

        G
tresno iki tresno tenanan
             Em
nggak suka sakit komen langsung sayang
          C
nandur jambu ning pinggir ndalan
          D
yo karo kamu aku iso nyaman..

Int. G Em C D

Reff :
                 G   Bm      Em  
 nggeh penak-penakan.. tresnoku..
            C                     D
 yen kowe nesu.. aku tak sing ngguyu..
                G   Bm      Em
 ngge penak-penakan.. sayangku..
          C                 D
 kurang piye.. ngomong karo aku..

         C
 tresno iki nggak editan
         D
 tresno iki nggak coveran
     G
 tresno tenan..
Lihat Semua :
  • Chord Intan Chacha