Chord Gitar Intan Chacha – Sambel Korek

Transpose : Autoscroll :
Intro : C..Am..F G C..
        C..Am..F G C..

     C
sambele korek..
       Em
dicampuri karo pete..
       F         G
mbesuk ngantio tuwek..
      C
aku sayang karo kowe..

    C
lawuhe peyek..
       Em
ditambahi jangan pare..
    F            G
rasane pengen ndemek..
          C
nyawang kowe aduh manise..

     C
sambele korek..
       Em
dicampuri karo pete..
       F         G
mbesuk ngantio tuwek..
      C
aku sayang karo kowe..

    C
lawuhe peyek..
       Em
ditambahi jangan pare..
      F             G
sayangku ra entek-entek..
         C
kanggo kowe selawase..

Int. C..Am..F G C..

Reff :
 F      G           Em        Am
  ora ribet.. tresnoku karo kowe..
         F                   G
 kalem-kalem.. penting gawe ayem..
 F      G           Em        Am
  ora ruwet.. tresnoku karo kowe..
        F                  G
 kowe sayang.. aku luweh sayang..
              C
 ojo dinggo dolanan..

Musik : C..Am..F G C..
        C..Am..F G C..

     C
sambele korek..
       Em
dicampuri karo pete..
       F         G
mbesuk ngantio tuwek..
      C
aku sayang karo kowe..

    C
lawuhe peyek..
       Em
ditambahi jangan pare..
    F            G
rasane pengen ndemek..
          C
nyawang kowe aduh manise..

     C
sambele korek..
       Em
dicampuri karo pete..
       F         G
mbesok ngantio tuwek..
      C
aku sayang karo kowe..

    C
lawuhe peyek..
       Em
ditambahi jangan pare..
      F             G
sayangku ra entek-entek..
         C
kanggo kowe selawase..

Int. C..Am..F G C..

Reff :
 F      G           Em        Am
  ora ribet.. tresnoku karo kowe..
         F                   G
 kalem-kalem.. penting gawe ayem..
 F      G           Em        Am
  ora ruwet.. tresnoku karo kowe..
        F                  G
 kowe sayang.. aku luweh sayang..
              C
 ojo dinggo dolanan..

Outro : F...
Lihat Semua :
  • Chord Intan Chacha