Chord Gitar Intan Shinta – Bapak

Transpose : Autoscroll :
Intro : G C D..

G
isih kelingan..
       Bm
naliko mbiyen digendong..
  C            D         G
diku..dang ugo dioplong-oplong..
  Am
senajan awak sayah..
        Em
ananing katone bungah..
B
ora tau ngetokke yen susah..

Int. C D

 G
ora ngerti wayah..
         Bm
anggonmu kudu nglabuhi..
  C            D        G
butuh.. anak bojo dicukupi..
Am
lungo isih peteng..
            Em
mung kanggo maregi weteng..
  B
senajan sabukmu diiket kenceng..

D                 G
 sak temene aku durung kuat dewe..
Am                   Em
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
D                   G
 piye maneh iki wis dadi takdire..
Am                       B
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Reff :
 Em
 isoku mung dungo..
        Am
 mugo bapak tansah mulyo..
      D
 ning papan kepenak..
           G             B
 Gusti langkung sayang bapak..

   Em
 senajan eluh mili..
         Am
 deres netes ono pipi..
    D
 nyuwunku ning Gusti..
         G          B
 mugo mbesuk dadi siji..

Musik : C G Am B..

D                 G
 sak temene aku durung kuat dewe..
Am                   Em
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
D                   G
 piye maneh iki wis dadi takdire..
Am                       B
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Reff :
 Em
 isoku mung dungo..
        Am
 mugo bapak tansah mulyo..
      D
 ning papan kepenak..
           G             B
 Gusti langkung sayang bapak..

   Em
 senajan eluh mili..
         Am
 deres netes ono pipi..
    D
 nyuwunku ning Gusti..
         G          B
 mugo mbesuk dadi siji..

 Em
 isoku mung dungo..
        Am
 mugo bapak tansah mulyo..
      D
 ning papan kepenak..
           G             B
 Gusti langkung sayang bapak..

   Em
 senajan eluh mili..
         Am
 deres netes ono pipi..
    D
 nyuwunku ning Gusti..
         G          B
 mugo mbesuk dadi siji..

C
semareo bapak..
        G
dungo seko anak-anak..
  Am                    B
mugi bapak ting mriko kepenak..

Outro : Em D G..
Lihat Semua :
  • Chord Intan Shinta