Chord Gitar Irenne Ghea – Janjimu Ing

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em D Am Em
        Am -B Em C -B Em..

                  Em
udan grimis wengi iki
                      C
tansah nggugah roso katresnanku..
Am       F        Em
 yo mung kanggo sliramu..
B                         C
 roso kangen sing ning njero dodo..
          D        B
kuwi sing tak roso..

Em
 sepi tanpo sesandingan
                     C
lintang rembulan ing angkoso..
Am         F      Em
 sing lagi ketutup mego..
B                     C
 ra keroso wis telung ketigo..
            D          Em
nggonmu ninggal aku tanpo kondo..

Int. Am -B Em B Em

Reff :
                     Em 
 tansah eling naliko semono..
 Am
  bebarengan lumaku
 F                 Em
  ing pesisir tambakrejo..
 D                 G
  disekseni watu karang gede..
       Am                 Em
 ugo gumebyar ing ombak segoro..

                     Em 
 janji tresno tansah tak ugemi..
 Am
  naliko sliramu
 F                  Em
  pamit lungo ninggalke aku..
 D                         G
  senajan abot sak jroning atiku..
         Am
 nandang tresno iki..
          B          Em
 nganti kegowo.. ngimpiku..

Musik : Em B B Em
        Am Em C -B Em..

                  Em
udan grimis wengi iki
                      C
tansah nggugah roso katresnanku..
Am       F        Em
 yo mung kanggo sliramu..
B                         C
 roso kangen sing ning njero dodo..
          D        B  C -B Em
kuwi sing tak roso..

                Em
sepi tanpo sesandingan
                     C
lintang rembulan ing angkoso..
Am         F      Em
 sing lagi ketutup mego..
Bm                    C
 ra keroso wis telung ketigo..
            D          Em
nggonmu ninggal aku tanpo kondo..

Int. Am -B Em B Em

Reff :
                     Em 
 tansah eling naliko semono..
 Am
  bebarengan lumaku
 F                 Em
  ing pesisir tambakrejo..
 D                 G
  disekseni watu karang gede..
       Am                 Em
 ugo gumebyar ing ombak segoro..

                     Em 
 janji tresno tansah tak ugemi..
 Am
  naliko sliramu
 F                  Em
  pamit lungo ninggalke aku..
 D                         G
  senajan abot sak jroning atiku..
         Am
 nandang tresno iki..
          B          Em
 nganti kegowo.. ngimpiku..
Lihat Semua :
  • Chord Irenne Ghea