Chord Gitar Irenne Ghea – Tresno Kawitan

Transpose : Autoscroll :
Intro : G Bm Em D
        C D G..

     G             Bm
janjimu.. rikolo semono..
        C                 G
wis kepatri ono ing njero dodo..
Am                   Em
 kembang tresno sing mbok gowo..
    A                     D
tak simpen nganti pupusing dunyo..

       G                   Bm
tresno iki.. tresno sing kawitan..
     C                   G
roso endah.. sing dadi kenangan..
Am               Em
 ning saiki kowe nang paran..
    C    D   G
rogomu saiki wis ilang..

Int. Em..Bm..C D G..
     Em..Bm..C D G..

Reff :
         G                C
 saben wengi aku tansah kelingan..
     D               G
 esemmu sing gawe kasmaran..

 Int. C D G..

         G           C
 saben dino atiku tratapan..
      D              G
 koyo krungu suaramu sayang..
         Em          Am
 tresno iki ora biso ilang..
       D                 G
 mergo iki tresno sing kawitan..

Musik : G Bm Em..
        C D G..

       G                   Bm
tresno iki.. tresno sing kawitan..
     C                   G
roso endah.. sing dadi kenangan..
Am               Em
 ning saiki kowe nang paran..
    C    D   G
rogomu saiki wis ilang..

Int. Em..Bm..C D G..
     Em..Bm..C D G..

Reff :
         G                C
 saben wengi aku tansah kelingan..
     D               G
 esemmu sing gawe kasmaran..

 Int. C D G..

         G           C
 saben dino atiku tratapan..
      D              G
 koyo krungu suaramu sayang..
         Em          Am
 tresno iki ora biso ilang..
       D                 G
 mergo iki tresno sing kawitan..
       D                 G
 mergo iki tresno sing kawitan..
Lihat Semua :
  • Chord Irenne Ghea