Chord Gitar Kang Ipin – Bulupitu

Transpose : Autoscroll :
Intro : F..G..A# A#m F..
        F A#m F A#m

F                      A#
 mbiyen kowe ning kene wis tau janji
C                   Am
 bakal setia nunggu awakku bali
D                 Gm
 tak belani kerjo neng luar negeri
C                     F
 nggolek modal kanggo rabi..

F                  A#
 bulupitu mbiyen dadi saksi bisu
C                 Am
 nalikane kowe ngeterke lungoku
D                  Gm
 netes eluh ning pipi kowe ra lilo
C               F
 jebule malah suloyo..

A#     C           Am            D
paribasane bledeg ning mongso ketigo
Gm      C          F
krungu awakmu uwis mbojo..
A#      C         Am         D
tego-tegone kowe ngrusak janji setio
Gm       C         F
ning bulupitu purwokerto..

Reff :
   A#  C     Am        D
 roso.. awakku mati separo
    Gm       C      F
 mergo bondo kowe ilang roso
  A#  C        Am     D
 opo.. pancen kowe sengojo
     Gm       C           F
 ninggal tatu ngambyarke atiku..

Musik : A# C Am D Gm C F
        G C A Dm Gm..C..

A#     C           Am            D
paribasane bledeg ning mongso ketigo
Gm      C          F
krungu awakmu uwis mbojo..
A#      C         Am         D
tego-tegone kowe ngrusak janji setio
Gm       C         F
ning bulupitu purwokerto..

Reff :
   A#  C     Am        D
 roso.. awakku mati separo
    Gm       C      F
 mergo bondo kowe ilang roso
  A#  C        Am     D
 opo.. pancen kowe sengojo
     Gm       C          F
 ninggal tatu ngambyarke atiku..

   A#  C     Am        D
 roso.. awakku mati separo
    Gm       C         F
 mergo bondo kowe lali rupo
  A#  C        Am     D
 opo.. pancen kowe sengojo
     Gm        C           F
 nggolet dunyo tanpo mikir tresno
     Gm        C           F
 nggolet dunyo tanpo mikir tresno..
Lihat Semua :
  • Chord Kang Ipin