Chord Gitar Lala Atila – Bungahku Bebungah Semu

Transpose : Autoscroll :
Intro : Cm Fm G Cm
        Cm Fm G..

      G#   G          Cm
jangkahe.. wektu koyo nggremet..
      Fm        G       Cm
wiwit aku.. ngenteni sliramu..
  Fm       G    Cm     A#    G#
tekan seprene.. nggowo crito putih..
       G#                   G
tondho yekti.. yen tresnoku suci..

          G#   G            Cm
mung sliramu.. kang njiret atiku..
        Fm    G          Cm
koyo mbulan.. kang kaulu wengi..
      Fm    G     Cm  A#      G#
yen lali elingo.. dinaku kang surem..
    G#         G          Cm
ngandut wadi.. kang luhur lan suci..

Int. Fm G D# G#
     Fm G Cm..

Reff :
  Fm               Cm
 ojo ndadak.. mbok ulur maneh..
 Fm               Cm
 enggal bukaken netramu..
   Fm                Cm
 sawangen aku.. nganggo atimu..
 G                  Cm
 bungahku iki.. bebungah semu..
 
      G#   G            Cm
oh saebo.. angget lan kekete..
         Fm     G          Cm
yen biso nya..wiji ngrendo crito..
       Fm     G     Cm    A#   G#
nggodo napas alus.. njolo dadi mowo..
   G#            G             Cm
ndodog jantung.. lumban neng asmoro..

Musik : G# G Cm..
        Fm G Cm..
        Fm G Cm -A# G#..
        G# G Cm..

          G#   G            Cm
mung sliramu.. kang njiret atiku..
        Fm    G          Cm
koyo mbulan.. kang kaulu wengi..
      Fm    G     Cm  A#      G#
yen lali elingo.. dinaku kang surem..
    G#         G          Cm
ngandut wadi.. kang luhur lan suci..

Int. Fm G D# G#
     Fm G Cm..

Reff :
  Fm               Cm
 ojo ndadak.. mbok ulur maneh..
 Fm               Cm
 enggal bukaken netramu..
   Fm                Cm
 sawangen aku.. nganggo atimu..
 G                  Cm
 bungahku iki.. bebungah semu..
 
      G#   G            Cm
oh saebo.. angget lan kekete..
         Fm     G          Cm
yen biso nya..wiji ngrendo crito..
       Fm     G     Cm    A#   G#
nggodo napas alus.. njolo dadi mowo..
   G#            G             Cm
ndodog jantung.. lumban neng asmoro..
   G#            G             Cm
ndodog jantung.. lumban neng asmoro..
Kunci Gitar Lagu Ini Sudah Tepat?
YesNo
Lihat Semua :
  • Chord Lala Atila